SENEST SET
FAVORITTER

Østergade 13, 7000 Fredericia

162 m² kontor/detail mv.

1.285.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7633 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 60301984Type : Kontor

Velbeliggende i Taulov tæt ved Fredericia

Ejendommen er beliggende midt i Taulov, lige ved det torv, som tidligere har været center i byen. Taulov udvikler sig med eksplosiv hastighed, fra at være den mindre stationsby mellem Kolding og Fredericia, så er det nu bindeleddet mellem de to byer. Taulov udvikler sig i forhold til den rivende udvikling, der sker i logistik området, hvor alle betydningsfulde transportfirmaer er repræsenteret. Den centrale placering af Taulov er ikke kun forhold til nabobyerne, men også center i Danmark. Denne centrale placering og den kæmpe udvikling i området, har smittet af på mange aktiviteter i området. Skærbæk og Taulov, hvor der bor ca. 5.500 mennesker, eller ca. 10% af Fredericias befolkning. Området har alle former for servicevirksomheder, skole, idrætscenter, bybus til Fredericia, indkøbsmuligheder, tankstation og mange andre ting.

Ejendommen er oprindeligt bygget som afdeling af Sparekassen, efterfølgende er den overtaget af den lokale dyrlæge, og har frem til nu virket som sådan. Huset er tegnet af en god lokal arkitekt, der er bestemt ikke sparet på materialerne, og derfor står ejendommen i dag i god kvalitet og kan derfor danne god basis for nye aktiviteter i ejendommen.
Ejendommen er opført i tegl og med tegltag, alle steder er der anvendt gode løsninger, og konstruktionen med gitterspær, gør det muligt at foretage forandringer uden man skal bryde ind i de bærende konstruktioner.
Et godt sted at være, masser af p-pladser, fin beliggenhed, fair pris, kan man næsten forlange mere. Kik på den og lad os komme med gode løsninger.

Sælger ønsker ikke at ejendommen anvendes til dyrlæge 5 år fra udbudsdatoen.

Forslag til anvendelse

Kontor
Skole

Økonomi

Pris i kr.
1.285.000,-
Pris pr. m² kr.
7.932,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-

Lokalet

Etage areal
162 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
793 m²

Faciliteter

P-plads
Tegltag
Kontor

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
SYDJYLLAND / Kontor / - Nov2022

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere