SENEST SET
FAVORITTER

Kongens Kvarter 34, 7000 Fredericia

Erhvervsgrund i industrikvarter

17.769.300,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7583 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 71000833Type : Grunde

Attraktiv grund med facade til motorvej E20

Grunden er beliggende i Kongens Kvarter, som er et nyere område i Fredericia, mellem Taulov og Erritsø og med facade ud til motorvej E20, der dagligt passeres af mere end 74.000 biler.

Området udlægges til erhverv i miljøklasse 1-5 serviceerhverv. Der må opføres eller indrettes bebyggelse til administration, liberale erhverv, butikker, restauranter, hoteller, udstillingsvirksomhed, (herunder større sports- og fritidsanlæg af regional betydning), erhvervs- og fritidsundervisning, særlig pladskrævende detailhandel og andre virksomheder, der naturligt kan indpasses i området. Endvidere må der opføres og indrettes kollektive anlæg og institutioner (herunder offentlige) samt andre sociale, uddannelsesmæssige, kulturelle og miljømæssige servicefunktioner, der er forenelige med områdets anvendelse til serviceerhverv.

Området mellem motorvejen og jernbanen må ud over ovennævnte anvendes til detailhandel i form af butikker, der alene forhandler særligt pladskrævende varegrupper. Det maksimale bruttoetageareal til butikker er 30.000 m2. Den samlede ramme for nybyggeri af denne type butikker er 86.400 m². Den maksimale butiksstørrelse er 25.000 m².

Lokalplan nr. 242 er gældende for området.

•Bebyggelsesprocent max 100
•Etageareal max. 6
•Bygningshøjde max. 24 meter

Kongens Kvarter udgør den mest centrale del af DanmarkC der består af en række nye erhvervsområder udlagt langs motorvejs- og banenettet – fra Snoghøj til Taulov.

Det er byrådets mål at skabe et attraktivt, relativt tætbebygget område med lands- og regiondækkende funktioner, serviceerhverv, herunder sports- og kulturfunktioner. I den nordvestlige del af området skal der udlægges areal til funktioner, der understøtter etablering af standsningssted/station.

Grundene mod motorvejen giver virksomhederne stor eksponering.

Økonomi

Pris i kr.
17.769.300,-
Pris pr. m² kr.
300,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-

Lokalet

Etage areal
0 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
59231 m²

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere