SENEST SET
FAVORITTER

Ved Storkereden 1, 7000 Fredericia

Totalrenoveret erhvervsejendom

1.995.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 30206 XX XX Se nummer
E-mail xx@augustinuserhverv.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: CA342019Type : Lager & Produktion

 

Totalrenoveret erhvervsejendom
For enden af en lukket vej i Sønderskov, ligger denne erhvervsejendom midt i landlige omgivelser. Ejendommen ligger på en 8.047 m2 stor grund, og den er en spændende mulighed for at udleve drømmen om at starte egen virksomhed.
Den centrale beliggenhed kan næsten ikke blive bedre i forhold til adgangen fra den Fynske Motorvej. Grunden ligger direkte til motorvejsfrakørslen, og der er gode forbindelser til Fredericia. Bygningerne ligger ugeneret, og de landlige omgivelser giver gode muligheder for at kombinere personlige interesser som eksempelvis hestehold med erhverv.
Alle ejendommens bygninger er løbende totalrenoveret siden 2013, og det hele er godkendt som erhvervsejendom. Der er kun brugt de bedste kvalitetsmaterialer til bygningerne samt professionelle håndværkere til renoveringen. Taget er nyt overalt, og det hele er efterpudset og malet.
Stuehuset er på to etager og har fået nyt køkken, nyt badeværelse, og i store dele af huset er der lagt nyt gulv. Huset rummer hele fem kontorlokaler, og dertil er bygningen tilkoblet det offentlige vandafløb, og der er indlagt fibernet.
På grunden ligger der flere udhuse, der fint kan rumme flere kontorer, og som kan bruges til lager og værksteder. Derudover er der etableret hestebokse samt en belyst ridebane på 40 x 20 meter og indhegnede folde.

Forslag til anvendelse

Lager
Værksted

Økonomi

Pris i kr.
1.995.000,-
Årlige driftsudgifter kr.
22.891,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
50,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
455 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
8047 m²

Faciliteter

Badeværelse
Køkken
Værksted

Teknik

Fibernet

MARKEDSINDEX

SYDJYLLAND / Lager & Produktion / - Sep2019

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere