SENEST SET
FAVORITTER

Landevejen 60B, 6720 Fanø

Erhvervsejendom på Fanø til salg

3.500.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7611 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 3590-SType : Detailhandel/butik

Mange anvendelsesmuligheder - pt. galleri og indeholder derudover to lejligheder

Introduktion:
Nordicals erhvervsmæglere udbyder velbeliggende ejendom på Fanø til salg. Ejendommen er aktuelt indrettet som GALLERI KANT, og såvel ejendom som indretning bærer præg heraf med en stilren og lys fremtoning. Ejendommen rummer ligeledes 2 lejligheder, som anvendes til Bed & Breakfast-udlejning, når ejerne ikke selv bor der.
Foruden ejendommen på Landevejen, omfatter salget grunden ved siden af, Kåvervej 2.

Beliggenhed:
Ejendommen er beliggende i det attraktive og historiske Sønderho, med synlighed fra den passerende Sønderho Strandvej. Tæt på ejendommen findes bl.a. Sønderho Kirke, Dagli' Brugsen, Fanø Kunstmuseum og Sønderho Skole. Området, der består af by- og sommerhusbebyggelse, er generelt meget velbesøgt og populært blandt både fanikker og turister fra ind- og udland - Kendetegnet med sine smalle, labyrintiske veje og stier med åbne grønninger og en bystruktur med bevaringsværdige træk.
Overfor ejendommen findes desuden en større parkeringsområde, så der er gode muligheder tæt på for kunder både i bil og på cykel.

Beskrivelse:
Ejendommen er opført i 1974 med til-/ombygning i 2005, jf. BBR. Den er opført i hvidmalet letbeton og har pap-/listetag. Ejendommen fremstår enkel og i pæn vedligeholdelsesmæssig stand. Den fordeler sig på alt 279 m², hvoraf erhvervsdelen udgør 188 m², og de to lejligheder fordeler sig på hhv. 71 m² og 20 m². Erhvervsdelen har anvendelse til butik/detail-formål. Aktuelt er det indrettet i minimalistisk stil til galleri, med lyse og åbne faciliteter, der sikrer, at fokus er på kunstgenstandene og de farvestrålende malerier, der pryder væggene. Fra galleriet er der adgang til udeområde med borde og bænke til sommerbesøgende kunder m.v. I erhvervsdelen er der to toiletter, heraf et stort handicaptoilet. Der er tre indgange til erhvervsdelen. Ejendommen har tidligere været opdelt i tre selvstændige butiksenheder.

De to lejligheder på hhv. 71 m² og 20 m², bruges som udlejning til Bed & Breakfast, og udlejes privat og via Airbnb med en årlig indtægt på ca. kr. 100.000 (iflg. sælger). Udlejningen er uden højsæson, da de nuværende ejere selv bruger lejlighederne, når de ikke er udlejet. Lejlighederne fremstår begge lyse og i pæn stand. Den største lejlighed har et fint køkken / alrum samt yderligere tre rum, heraf to soveværelser, og den lille lejlighed er et-værelses med tekøkken og badeværelse. Denne kan også anvendes som kontor for erhvervsdelen. Der er desuden fra begge lejligheder adgang til en dejlig terrasse, hvor der findes udekøkken og god plads til både havemøbler og grill. Beboelsesdelen er sydvendt.

Salget omfatter også grunden bag ved ejendommen, på Kåvervej 2. Grunden er i alt 1.424 m², og ligger mere tilbagetrukket fra Sønderho Strandvej med en god og fredelig beliggenhed.
Bemærk - For så vidt angår grunden, vil den andel af salgsprisen blive tillagt moms.

Anvendelse:
Ejendommen anvendes til erhverv inden for butik/detail, og er særligt optimal til turistrelaterede formål eller specialvareforretning.
Lejlighederne kan en ny ejer både vælge at udleje eller at benytte selv.

Kontakt Nordicals på 7611 0160 og hør mere om mulighederne.

Forslag til anvendelse

Butik

Økonomi

Pris i kr.
3.500.000,-
Pris pr. m² kr.
12.545,-
Årlige driftsudgifter kr.
43.768,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
157,-

Lokalet

Etage areal
279 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
2369 m²

Faciliteter

Badeværelse
Handicaptoilet
Tekøkken
Parkeringsområde
Sydvendt
Terrasse
Toiletter
Køkken
Kontor

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
SYDJYLLAND / Detailhandel/butik / - Jan2023

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere