SENEST SET
FAVORITTER

Hovedgaden 72, 6720 Fanø

Blandet bolig og erhverv på Fanø

2.298.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 76 10 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 67001168Type : Andre typer

Vil du kombinere dit job og bolig, så er muligheden her. Denne charmerende og velholdte ejendom i Nordby er nu kommet til salg

Går du med tanker om at kombinere dit job og bolig, så er muligheden her. Denne charmerende, flotte og velholdte ejendom i Nordby, Fanø er nu kommet til salg, med erhverv i stuen og bolig primært på 1 salen. Ejendommen anvendes i dag til frisørsalon og bolig, men der er mange andre muligheder som f.eks. galleri/udstilling, kaffebar, butik til diverse eller mange andre typer liberalt erhverv.
Ejendommen ligger på den brostensbelagte Hovedgade. Gaden oser af liv og Ø stemning. Byen bærer præg af det gamle Fanø med kaptajnshuse, med sprossede vinduer, snoede gader og masser af idyl. Hovedgaden er fyldt med restauranter, cafe’er og mange specialbutikker. På Fanø er der sammenhold og erhvervslivet hjælper hinanden med f.eks. Late Night, jule Ø osv.
Fra ejendommens terrasse/gårdhave kan man nyde sommerens stemning og den bliver brugt meget af kunder, da man kan åbne op inde fra butikslokalerne.
Ejendommen er på ca. 193 etagemeter. På nuværende tidspunkt fordelt på ca. 104 kvm erhverv i stueetagen og 89 kvm boligareal fordelt på 1 salen og lidt i stueetagen. Man kan opdele erhverv og bolig kvm som man har lyst. Dog skal der søges om det hvis man nedlægger erhvervsdelen. Ejendommen opvarmes med varmepumper.
Grunden er på 200 kvm .

Beskrivelse:

Ejendommen har siden 2010 gennemgået en større renovering/modernisering. Af større ting kan nævnes, i 2014, nyt tag med, alt hvad der tilhøre: isolering, undertag, brandmur, velux vinduer osv. Alle sprosse vinduer skiftet imellem 2010 - 2016. Ny handikapvenlig dør og op muret ramme til salon, samt anlægning af fliser i 2015. Gårdhaven/terrassen anlagt 2015. Mange af disse tiltag/renoveringer har gjort at bygningen har fået et flot energimærke.
Indeholder: I stueplanen findes frisørsalon med facade ud i mod Hovedgaden, som giver en god synlighed. Salonen består af 3 gode rum med masser af lysindfald, samt toiletrum og har kørestolsvenlig indgang på siden af bygningen. Bag salonen findes hyggeligt alrum/spisestue i åben forbindelse med køkkenet, herfra er der også mulighed for at åbne op til erhvervsdelen hvis man har behov for flere kvm til erhverv. Flot og lyst køkken-alrum fra 2016 med udgang til hyggelig gårdhave. Bagerst findes praktisk bryggersrum med indgang og gode opbevaringsskabe. 1 salen er ren bolig og består af stor stue, 2 gode værelser, samt badeværelse.
Meget spændende ejendom med mange muligheder på en god beliggenhed.

Forslag til anvendelse

kaffebar
Café
Frisørsalon
Liberalt erhverv
Restauranter
Salon
Kaffebar
+Mere

Økonomi

Pris i kr.
2.298.000,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
193 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
200 m²

Faciliteter

Badeværelse
Gårdhave
Velux
Terrasse
Toiletrum
Køkken
+Mere

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere