SENEST SET
FAVORITTER

Vesterhavsgade 153, 6700 Esbjerg

Jeres nye firmadomicil på Esbjerg Havn

9.450.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7610 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 670113913Type : Lager & Produktion

Firmadomicil med gode kontor, lager og butiksfaciliteter, beliggende i fuldt udbygget industriområde på Esbjerg Havn

EDC Erhverv Poul Erik Bech har nu fornøjelsen af at udbyde denne fantastiske erhvervsejendom, centralt på Esbjerg Havn.

Ejendommen kan være til købers egen disposition pr. 1. januar 2024 og indtil da vil ejendommen blive forrentet med Comtec Int. A/S som lejer.

Vesterhavsgade 151-153 er opdelt i 2 sektioner under et tag. Sektion 1 indeholder ca. 822 m² fordelt på yderst gode kontorlokaler – her er alt fra stort åbent kontormiljø til enkeltmands kontorer. I sammenhæng med kontorafsnittet kommer butikslokalerne der fremstår meget moderne og indbydende. Sektion 1 er jf. BBR opført i 1974 og ombygget i 2011.

Sektion 2 har tidligere huset et lokalt vodbinderi, og indeholder i dag ca. 1064 m² fordelt over et enkelt mødelokale, forskellige typer lager samt ejendommens kantine. Mødelokalet fremstår i samme moderne stand som butikken, og de forskellige lagerafsnit varierer med loftshøjder 2,5m, 4m og 6m til kip. Det store lager med 6m til kip, har en god port der måler ca. 4 x 4,5 m. Her er der lavet et indskudt dæk på ca. 120 m² for at udnytte kubikmeterne. Sektion 2 er jf. BBR opført 1969 og ombygget i 2013.

Ejendommens tag er henholdsvis af tagpap og bølgeternit, hvor facaderne henholdsvis er pudset og stålplader.

Hele ejendommen er beliggende på en 2805 m² stor hjørnegrund mellem Havdigevej og Vesterhavsgade, hvor der er gode parkeringsforhold samt lette adgangsforhold ifm. Varelevering, afhentning m.m.

Ejendommen er placeret i et yderst attraktivt og veludviklet industri/havneområde, hvor man blandt andet finder nabovirksomheder såsom: Qubiqa, HELLIPE, ØRSTED, Granly, TS Tech, Nicon Industries Esbjerg, DSV, Esbjerg Fiskernes Indkøb samt det store kontorfællesskab på ”ISVÆRKET” og mange flere.

Med en fantastisk og attraktiv beliggenhed på Esbjerg Havn, får I her en funktionel og præsentabel domicilejendom, i god vedligeholdelsesmæssig stand såvel indendørs som udendørs - absolut en ejendom, der skal ses.

Ring på 76104800 for en fremvisning.


Beliggenhed:
En beliggenhed for fremtiden

I 2003 blev der udarbejdet en lokalplan på Esbjerg Havn, hvor man fjernede krav til havnerelation for områdets virksomheder der alle er etableret på lejede arealer som Havnen ejede. Der er over tid sket en gradvis ændring for en stor del af områdets virksomheder mod en mindre og mindre relation til havneaktiviteter.

Havn og dens aktiviteter serviceres i dag i lighed med det øvrige erhvervsliv af specialiserede virksomheder med en større geografisk spredning end det der tidligere var tilfældet. En flytning af havnegrænsen til ikke mere at omfatte lokalplanområdet var således en naturlig konsekvens af udviklingen i området.

For den enkelte virksomhed betød et ejerskab af virksomhedens areal, at lysten til at foretage bygningsmæssige investeringer af såvel æstetisk som erhvervsmæssig karakter dermed blev fremmet.

Området er beliggende i den nordlige del af havnen, tæt ved det store ny erhvervsområde ved Esbjerg strand med den nye lystbådehavn m.v. Trafikalt ligger området med gode tilkørselsforhold fra de store boligområder fra Sædding/Fovrfeld, Sønderris og Hjerting og med gode forbindelser til Hovedvej 12 mod Varde samt Motorvej E20 mod Kolding.

Forslag til anvendelse

Lager

Økonomi

Pris i kr.
9.450.000,-
Pris pr. m² kr.
5.011,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-

Lokalet

Etage areal
1886 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
2805 m²

Faciliteter

Kantine
Mødelokale
Parkeringsforhold
Port
Lager
Kontor

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
SYDJYLLAND / Lager & Produktion / - Mar2024

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere