SENEST SET
FAVORITTER

Håndværkervej 61, 6710 Esbjerg V

Familievirksomhed inkl. 2.046 m2 ejendom

5.500.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7610 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 67001285Type : Lager & Produktion

Med god beliggenhed i Esbjerg V sælges nu ”Agerbo Døre & Vinduer” inkl. multianvendelig ejendom på 2.046 m2 og grund på 5.906 m2

Ejendommen er beliggende i Sædding Erhvervsområde som er godt placeret i forhold til det omkringliggende vejnet, med hurtig forbindelse til både motorvej E20 og Esbjerg Havn samt indre by.

Selve ejendommen er oprindelig opført i år 1985 og væsentlig om-/tilbygget i 2009.

Bygningen rummer i det sydvestlige hjørne – i tilknytning til kundeparkeringspladsen – en administrationsdel med kontorfaciliteter, personalefaciliteter med køkken, toiletter, bad og omklædning, samt showroom til udstilling af virksomhedens produkter.

Fra administrationen er der forbindelse til produktionsdelen, der er sektionsopdelt i henholdsvis råvarelager, ”maskinhal 1, 2 og 3”, malerafdeling, samleværksted og færdigvarelager – og som er spækket med diverse tekniske installationer, herunder et større ventilationsapparat. Produktionsdelen opvarmes med fjernvarme i form af strålevarmeinstallation og loftshøjden i hallerne er på ca. 3,3 m. i siderne mens der er ca. 5 m. i kip.

Der er god forbindelse lagerhallerne imellem, ligesom bygningen generelt er velforsynet med porte, hvilket øger bygningens fleksibilitet. I tilknytning til færdigvarelageret og råvarelageret forefindes endvidere en læsserampe samt en nedkørselsrampe.

Udover ”hovedbygningens” samlede erhvervsareal på 2.046 m², findes på grunden en spånsilo (til overskydende affaldstræ). Desuden findes bagved bygningen et overskudslager på ca. 77 m² (beklædt med stålplader), et ældre, overdækket areal på ca. 45 m² samt et lager på ca. 90 m² (ældre telthal). Disse sekundære bygninger fremgår ikke af BBR’en, men udgør ej heller nogen særlig værdi.

Selve grunden er på 5.906 m² og udgør et godt, regulært grundstykke. Her er gode til og frakørselsforhold, - opdelt til henholdsvis administration/kunder samt produktion/lager. Langt størstedelen af grunden er indhegnet, mens den primære parkeringsplads er anlagt ved administrationsdelen.

For yderligere oplysninger og aftale om fremvisning – kontakt EDC Erhverv Poul Erik Bech.

”Sædding Erhvervsområde” – et mangfoldigt område med puls og gode logistikforhold:
Ejendommen er beliggende i Sædding Erhvervsområde som er godt placeret i forhold til det omkringliggende vejnet, med hurtig forbindelse til både motorvej E20 og Esbjerg Havn samt indre by.

Området er kendetegnet ved en god blanding af virksomheder – både større produktionsvirksomheder, engros- og handelsvirksomheder. Desuden rummer området en del håndværksvirksomheder, bilhandlere og autoværksteder. Tillige forefindes i udkanten af erhvervsområdet større pladskrævende butikker, herunder møbelforretninger, Jem & Fix byggemarked samt Bowl ’n Fun og gokartcenter.

Agerbo Døre & Vinduer 1976 ApS:
Familievirksomheden blev etableret i 1976 og producerer vinduer og døre primært efter specialmål, både til private (B2C) og erhvervskunder (B2B). Virksomheden står selv for hele processen fra indkøb af råvarer til produktion af det færdige produkt.

Virksomheden er i fuld drift og velkendt i sit marked for dansk kvalitetsarbejde og sælges inklusiv bygninger og grund på Håndværkervej 61, herunder også tilstedeværende inventar og produktionsapparat. Produktionsapparatet tæller bl.a. CNC maskiner, 6 akset malerobot, to dobbelttappere, to kehlere, en mængde fast opstillede fræsere, automatsave m.v.

Medarbejderstaben tæller fem personer. Disse kan medvirke som aktive medspillere i transitionsperioden og frem, såfremt dette ønskes.

Produktionsapparatet er softwarestyret, udviklet specifik til virksomheden og lokationen i øvrigt – og er løbende opdateret og forbedret.

Produktionsforløbet er overvejende automatiseret og rummer således et minimum af arbejdsgange og manuelt arbejde – hvilket begrænser medarbejderstaben og tillige sikrer en meget lille fejlmargen i det færdige produkt.

For mere information om virksomheden, inventar, arbejdsgange m.v. – kontakt EDC Erhverv Poul Erik Bech.

Forslag til anvendelse

Lager
Produktion

Økonomi

Pris i kr.
5.500.000,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
2046 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
5906 m²

Faciliteter

Bad
Omklædning
Læsserampe
Parkeringsplads
Toiletter
Port
Køkken
Lager
+Mere

Teknik

Fjernvarme

MARKEDSINDEX

SYDJYLLAND / Lager & Produktion / - Jun2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere