SENEST SET
FAVORITTER

Isefjordsvej 3, 6715 Esbjerg N

Fleksibel erhvervsejendom i Esbjerg N

1.500.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 76 10 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 67001247Type : Lager & Produktion

Nu sælges velholdt og velindrettet erhvervsejendom i god kvalitet, der består af 2 ejerlejligheder på i alt 450 kvm jfr. BBR.

Beliggende i det eftertragtede erhvervsområde ”Kjersing”, kun ca. 2 minutters kørsel fra motorvej E20 og tæt forbundet med det omkringliggende vejnet i øvrigt, sælges nu denne meget fleksible og velindrettede ejendom, der er anvendelig til mange formål – såsom kontor, lager, engroshandel, værksted og finere produktion.

Ejendommens 450 kvm er sammensat af 2 erhvervsejerlejligheder på hver 225 kvm (lejlighed nr. 1 og 2 ud, som også kan erhverves hver for sig), der er indrettet som én sammenhængende ejendom. Arealet på 450 fremgår ifølge BBR, mens ejendommen efter de faktiske forhold udgør ca. 440 kvm.

Begge ejerlejligheder er indrettet med et åbent lager/værksted på 187 kvm, der begge har døradgang og automatisk aluport i gavlen. Loftshøjden er 2,85 m. Gulve er støbte betongulve med epoxybelægning, mens indvendige vægge er røde mursten (ejendommen er fuldmuret). Alle lofter i lagerafsnittet er beklædt troldtekt og ved de tværgående spær er installeret radiatorer (fjernvarme). Tag og tagkonstruktion over lager-/værkstedsdelen er udskiftet i ca. 2016.

I det ene lagerområde er ca. 20 kvm inddraget til et mødelokale, mens ca. 14 kvm er inddraget til mellemgang/showroom.

I det andet lagerområde er der ved aluporten afgrænset ca. 34 kvm til vareind-/udleveringsområde og med egen alarm, afskærmet med stålgitter mod det øvrige værksted/lager.

Bagved lager-/værkstedsdelen findes 2 kontorafsnit, der er forbundet med hinanden via mellemgangen. Det ene er indrettet med toilet og bad, køkken og frokoststue – mens det andet er indrettet serverrum (tidligere bad), separat toilet samt et åbent kontorområde, hvortil der er egen kundeindgang fra parkeringspladsen. Der er i øvrigt fibernet indlagt i bygningen.

I alt er der 4 ejerlejligheder i ejerforeningen. De 2 andre erhvervsejerlejligheder er også sammenhængende, indrettet til kontor og lager, og er placeret bagerst i bygningskomplekset.

Grunden, som disse 4 ejerlejligheder dermed deles om, udgør et regulært firkantet areal på 3.000 kvm. På grunden er anlagt et større, befæstet parkeringsareal, mens den øvrige del af grunden er udlagt i græs.

Udvendigt fremtræder ejendommen generelt i en pæn og ordentlig stand.

Forslag til anvendelse

Værksted
Lager
Produktion

Økonomi

Pris i kr.
1.500.000,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
450 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
3000 m²

Faciliteter

Bad
Betongulv
Toilet
Mødelokale
Parkeringsareal
Spa
Serverrum
Mødelokale
Køkken
Bad
Værksted
+Mere

Teknik

Alarm
Aluport
Fibernet
Fjernvarme
Radiatorer
+Mere

MARKEDSINDEX

SYDJYLLAND / Lager & Produktion / - Jan2020

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK