SENEST SET
FAVORITTER

Spangsbjerg Møllevej 106, 6705 Esbjerg Ø

Velbeliggende erhvervsejendom i Esbjerg

3.650.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7610 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 67001245Type : Lager & Produktion

Nu sælges erhvervsejendom på 879 m² med synlig beliggenhed på Spangsbjerg Møllevej - på 4.070 m² grund med udbygningsmuligheder.

Velbeliggende ejendom på 879 m² - med tilhørende 4.070 m² regulær grund med udbygningsmuligheder.

Med god, synlig beliggenhed på Spangsbjerg Møllevej – en af de mere trafikerede veje i Esbjerg – sælges nu denne ejendom, der i ca. 10 år har været anvendt til engrosbutik for autoreservedele.

Ejendommen består af to bygninger på 598 m² og 281 m², der udgør henholdsvis engrosbutik og særskilt lagerbygning.

”Hovedbygningen” på 598 m² er opført i 1969, fuldmuret i gule mursten og med pudsede og malede facader, mens taget er ”built up” på limtræsspær. Loftshøjden er indvendigt ca. 3,05 m.

Denne ”bygning 1” er i den vestlige gavlende indrettet med et mindre lagerafsnit med automatisk port. I den anden ende af bygningen er indrettet mindre personaleafsnit på ca. 48 m², bestående af kontor, herre- og dametoilet, garderobe, teknik-/depotrum samt personalestue med køkken. I bygningens midte ligger engrosbutikken på ca. 500 m², som på den ene side – ud mod P-pladsen – er udstyret med store butiksvinduer samt kundeindgang.

Der er konstateret utætheder i taget på denne bygning, hvorfor der i den anførte udbudspris er fradraget kr. 258.500 (på baggrund af foreliggende tilbud) til ny tagbelægning, nye inddækninger og ovenlysvinduer.

”Bygning 2” er opført i 1981, med vægge lavet i et stålskelet med udvendig træbeklædning og med pulttag (tag med ensidig taghældning), udført i limtræsspær beklædt med tagpap. Gulve er støbte betongulve. Indvendigt udgør denne bygning et åbent lokale fra ende til anden, og loftshøjden er op til ca. 4 m. Bygningen er isoleret, men pt. uden varmeinstallation.

Lagerbygningen er udstyret med aluport og en bred dobbeltdør. Derudover er der døre i begge gavlender. Foran lagerbygningen ligger en nedgravet læsserampe.

Den separate lagerbygning (”bygning 2”) har siden d. 01.02.2016 været udlejet til en tømrer og snedker, der ønsker at fortsætte som lejer på uændrede lejevilkår. For nærmere information om denne lejekontrakt – kontakt EDC Erhverv Poul Erik Bech.

Ejendommen ligger på en god, regulær grund på 4.070 m², der ligger direkte ud til Spangsbjerg Møllevej – med stor synlighedsværdi til følge. På grunden er der særdeles gode parke-ringsforhold, med en stor asfalteret P-plads foran hovedbygningen.

Ifølge gældende lokalplan er det muligt at bebygge grunden med op til 60 % i én etage – eller helt op til 90 %, hvis byggeri opføres i flere etager. Dermed kan der principielt bygges helt op til 2.440 m² i én etage og max i alt 3.660 m², hvis to etager. Områdets anvendelse fastlægges til ”klasse 4 og 5-erhverv” såsom mindre miljøbelastende produktionsvirksomheder, levnedsmiddelfabrikker, maskinfabrikker og farve og lakindustri med tilhørende lagerbygninger, byggemarkeder og lignende. Der kan etableres kontorer, forretninger og andre servicefunktioner med tilknytning til virksomhederne.


Beliggenheden/Området:
Ejendommen er beliggende i udkanten af et af Esbjergs ældre, udbyggede erhvervsområder, der over årene har indtaget en ret så bynær position.

Erhvervsområdet er kendetegnet ved en god blanding af servicevirksomheder, bilforretninger, engrosforretninger og større produktionsvirksomheder - såsom Arla Foods, Vestfrost, Babcock & Wilcox Vølund m.fl.

Mod syd afgrænses ejendommen af den stærkt trafikerede Spangsbjerg Møllevej, der ligeledes er hurtigste forbindelsesvej mellem Esbjergs nordlige og østlige bydele. På den anden side af Spangsbjerg Møllevej, ligger store beboelsesområder.

Ejendommen er godt forbundet med det omkringliggende vejnet, herunder også til Motorvej E20, der ligger få minutters kørsel væk.

Der er ligeledes gode offentlige trafikforbindelser i nærområdet (både bus og tog), eftersom også nogle af byens helt store uddannelsesinstitutioner ligger ganske tæt på – såsom Esbjerg Tekniske Skole, Rybners Tekniske Gymnasium, Amu-Vest, University College Syddanmark samt Esbjerg Gymnasium & HF.

Forslag til anvendelse

Maskinfabrik
Lagerbygning

Økonomi

Pris i kr.
3.650.000,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
879 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
4070 m²

Faciliteter

Betongulv
Depotrum
Garderobe
Læsserampe
P-plads
Dametoilet
Port
+Mere

Teknik

Aluport

MARKEDSINDEX

SYDJYLLAND / Lager & Produktion / - Jul2020

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK