SENEST SET
FAVORITTER

Kongensgade 32, 6700 Esbjerg

Erhvervslejlighed med central beliggendhed

1.498.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7611 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 3662-SType : Kontor

Flot og velholdt ejendom i gågaden

Introduktion:
Nordicals erhvervsmæglere Esbjerg udbyder erhvervsejerlejlighed i Esbjergs Gågade til salg. Lejligheden befinder sig på 1. salen i en præsentabel og velbevaret ejendom. Nuværende ejer gennem mange år, drev Regli Optik (senere Synoptik) fra lokalerne i stuen, som sidenhen var udlejet som butik til Flying Tiger. Erhvervslejligheden fremstår indvendigt i pæn og velholdt stand, og benyttes i dag som udlejningslejlighed.
Beliggenhed:
Ejendommen har en attraktiv beliggenhed i Esbjergs gågade, tæt på bl.a. Torvet og Esbjerg Street Food. Som naboer finder man de mange butikker, restauranter, liberale erhverv og alt hvad midtbyen har at byde på. Der er blot gåafstand til BROEN, banegården og busterminalen, ligesom man i forbindelse med centrum finder gode parkeringsmuligheder, bl.a. i Borgergade, ved BROEN og P-huset i Danmarksgade.

Beskrivelse:
Ejendommen er jf. BBR opført i 1894 med løbende renovering og vedligehold. Ejendommen er registreret bevaringsværdig, og fremstå i rigtig flot stand - Den er bl.a. præmieret af Esbjerg Byfond for nænsom renovering.

Erhvervslejligheden er beliggende på 1. sal, og anvendes aktuelt til ferie-/udlejningslejlighed, hvilket indretningen bærer præg af. Den fordeler sig på i alt 194 m², og er bl.a. meget velegnet til mange former for kontorvirksomhed eller mindre fremstillingsværksted, f.eks. inden for reparationer af smykker, beklædning eller lædervarer.

Lejligheden indeholder 5 værelser/kontorer med en rigtig god inddeling. Herudover findes personale-/frokoststue med køkken samt to badeværelser, hvoraf det ene er med bruseniche.

Der er brugsret til 2 stk. P-pladser i gårde efter anvisning, jf. tillæg til vedtægter for ejerforeningen .

Anvendelse:
Ejendommen byder på mange anvendelsesmuligheder, men er særligt velegnet til kontorvirksomhed og andre liberale erhverv, og kan nemt indrettes til mange forskellige formål inden for branchen.

Kontakt Nordicals på 7611 0160.

Forslag til anvendelse

Kontorer

Økonomi

Pris i kr.
1.498.000,-
Pris pr. m² kr.
7.722,-
Årlige driftsudgifter kr.
51.293,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
264,-

Lokalet

Etage areal
194 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
580 m²

Faciliteter

Gård
P-plads
Køkken
Kontor

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
SYDJYLLAND / Kontor / - Nov2022

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere