SENEST SET
FAVORITTER

Høgevej 21, 6705 Esbjerg Ø

Fleksibel ejendom på Høgevej i Esbjerg

3.995.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7610 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 67001600Type : Kontor

Velindrettet ejendom med 1.184 m² i ét plan + kælder på 136 m² , opdelt i 4 ejerlejligheder og inkl. 40 P-pladser på stor grund

Fleksibel ejendom med 1.184 m² i ét plan samt kælder på 136 m² - på 7.170 m² grund med 40 P-pladser

Med god beliggenhed i udbygget erhvervsområde, sælges her en særdeles fleksibel og velindrettet erhvervsejendom, der i princippet er opdelt i 4 ejerlejligheder, men som hidtil har fungeret som én sammenhængende enhed med fælles indgang og reception.

Ejendommen er beliggende i et af Esbjergs ældre erhvervsområder, der over årene har indtaget en mere bynær position. Herfra er der ikke langt til byens trafikale knudepunkter, herunder Motorvej E20, ligesom der er gode forbindelser til den offentlige trafik i øvrigt (bus og tog).

Erhvervsområdet er kendetegnet ved en god blanding af servicevirksomheder, engrosforretninger samt større produktionsvirksomheder - såsom Arla, Vestfrost, Babcock & Wilcox Vølund, Skechers m.fl.

Selve ejendommen er opført i 1973 og om-/tilbygget i 1988, med et bruttoareal på 1.184 m² i stueplan – hvoraf de 4 ejerlejligheder tilsammen udgør 968 m², mens det tilhørende fællesareal udgør 216 m². Fællesarealet rummer ankomst- og receptionsområde, toiletter, garderobe m.v. og forbinder de 4 ejerlejligheder, hvilket og gør dem lige så velegnet som én sammenhængende enhed.

De to mindste ejerlejligheder udgør hver især 185 m², mens de to øvrige ejerlejligheder andrager henholdsvis 263 m² og 335 m² – eksklusive andel af fællesarealerne.

Fælles for alle 4 ejerlejligheder er den yderst fleksible indretning, hvor stort set samtlige indvendige vægge er ”ikke-bærende” vægge. Dermed kan indretningen også nemt tilpasses en ny ejers ønsker og behov.

Lokalerne er delvist moderniserede og overtages af en ny ejer som de er og forefindes. Generelt er indretningen meget lys og venlig, delvist med klinkegulve, gulvtæpper og nyere laminatgulve samt hvide ”akustik-lofter” i alle rum. Loftshøjden er 2,50 meter og der er gode lysindfald fra de mange vinduer.

Der er IT-kabling i stort set alle kontorlokaler samt indbygget ventilation i de fleste rum.

Udover de i alt 1.184 m² i stueplan medfølger der 136 m² god tør kælder, som er velegnet til arkiv/lager. Loftshøjden er her 2,25 meter. I kælderen forefindes desuden et fælles teknikrum.

De 4 ejerlejligheder har tilsammen et fordelingstal på 26/40. De resterende 14/40 vedrører ejerlejlighed nr. 5, der ligger placeret bagerst på grunden med egen særskilt indgang – og som for nyligt er solgt til kontor- og klinikformål, og som pt. gennemgår en stor opgradering og modernisering. Den ind- og udvendige vedligeholdelse af ejerlejlighed nr. 5 afholdes alene af dennes ejer og er nærværende ejendom (ejerlejlighed 1-4) uvedkommende.

Til ejendommen hører en 7.170 m² stor grund, der delvist er udlagt i grønne arealer samt asfalteret parkeringsareal med pt. 61 P-pladser, der fordeles mellem ejendommens brugere efter fordelingstal. Der er desuden god mulighed for at udvide parkeringsarealet på grunden, om nødvendigt.

Ejendommen har gennem mange år været anvendt som et sammenhængende kontordomicil for revisionsfirma og sidenhen for Syd Energi, mens et rengøringsfirma og hjemmeplejefirma senest har delt lokalerne mellem sig.

Ejendommen vil også nemt kunne opdeles i op til 4 selvstændige enheder - alt efter en ny ejers behov – og kan tillige lejes helt eller delvist (forhør nærmere herom). Det er således en særdeles fleksibel erhvervsejendom til en meget skarp pris.

Beliggenhed:
Ejendommen er beliggende i et fuldt udbygget erhvervsområde mellem Højvangskvarteret og det store boligområde Kvaglund, tæt ved de store uddannelsesinstitutioner og med god forbindelse til det omkringliggende vejnet.

Fra ejendommen er der ca. 3,8 km. til motorvej E20 og ca. 4,5 km. til Esbjerg Havn.

I nærområdet er der gode busforbindelser til den øvrige del af Esbjerg, ligesom der er togforbindelse ikke langt herfra (ved Teknisk Skole), på strækningen mellem Esbjerg centrum i syd og Varde mod nord.

Forslag til anvendelse

Kontordomicil
Kontor
Skole

Økonomi

Pris i kr.
3.995.000,-
Pris pr. m² kr.
3.374,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-

Lokalet

Etage areal
1184 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
7170 m²

Faciliteter

Arkiv
Fællesareal
Garderobe
Kælder
Laminatgulv
Parkeringsareal
Reception
Toiletter
Lager
Kontor

Teknik

Teknikrum
Ventilation

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
SYDJYLLAND / Kontor / - Apr2023

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere