SENEST SET
FAVORITTER

Spangsbjerg Møllevej 68, 6700 Esbjerg

Større ejendom til offentlige formål

9.975.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7611 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 3426-SType : Kontor

Ejenodm som aktuelt alene kan anv endes til offentlige formål udbydes til salg. Nydelig ejendom med gode parkeringsforhold.

Introduktion:
Nordicals erhvervsmæglere Esbjerg udbyder i samarbejde med PKA en velholdt erhvervsejendom til salg. Ejendommen er udlagt til offentlige formål så som undervisning herunder kommunale og regionsmæssige formål. Ved andet formål forudsættes dispensation fra Esbjerg Kommune. Ejendommen blev oprindeligt opført som undervisningsbygning for servicefag ved Esbjerg Tekniske Skole og har senest være anvendt af AOF til voksenundervisning.

Beliggenhed:
Ejendommen er beliggende på Spangsbjerg Møllevej i område udlagt til offentlige formål bl.a. til Rybners Tekniske SKole, Rybners Handelskole og Uddannelseshuset v/Esbjerg Kommune. Der er ca. 4 km til Esbjerg C og kort afstand til motorvejen. I området finder man flere kollegier.

Ejendommen er beliggende på en i alt 5.000 m² stor grund med gode P-forhold foran og bag ejendommen. Restgrunden er udlagt i græs/natur. Bag ejendommen finder man større naturområde udlagt til rekreative formål.

Beskrivelse:
Ejendommen er jf. BBR opført i 1986 i mursten og med tegltag.

Ejendommen er aktuelt indrettet til undervisningsmæssige formål på i alt 2.090 m².

Der forefindes moderne indrettet administrationsområde, en lang række kontor- og undervisningslokaler samt tilhørende nødvendige toiletfaciliteter. Ejendommen er spændende og hyggeligt indrettet i afvigende etager. Kantinen er etableret i den store kælder på 295 m² hvor der herudover forefindes mange disponible rum samt badefaciliteter. Der forefindes elevator.

Anvendelse:
Ejendommen kan jf. kommunens rammeplan anvendes til institutioner af almennyttig karakter. Anden anvendelses forudsættes tilsagn fra kommunale myndigheder.

De må ikke gives tilladelse til at etablere boligbebyggelse, undtagen boliger i tilknytning til institutioner i området. Det åbner op for anvendelse til f.eks. kollegie og studieboliger.


Såfremt tilladelse kan indhentes ser vi muligheder for privatskole og dagpleje, aktivitetscenter, vandrehjem, kollegium, hospice m.m.ATTRAKTIV PRIS

Forslag til anvendelse

Skole
Undervisning
Kontor

Økonomi

Pris i kr.
9.975.000,-
Pris pr. m² kr.
4.182,-
Årlige driftsudgifter kr.
26.030,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
11,-

Lokalet

Etage areal
2385 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
5500 m²

Faciliteter

Kælder
Parkeringsforhold
Tegltag
Toiletfaciliteter
Kontor

Teknik

Elevator

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
SYDJYLLAND / Kontor / - Jan2023

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere