SENEST SET
FAVORITTER

Høgevej 21, 6705 Esbjerg Ø

Velbeliggende kontorejendom i Esbjerg Ø.

2.250.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7610 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 67001027Type : Kontor

I bynært erhvervsområde udbydes fleksibel kontorejendom på i alt 743 kvm.

Ejendommen er beliggende i et af Esbjergs etablerede erhvervsområder, der over årene har indtaget en mere bynær position. Herfra er der ikke langt til byens trafikale knudepunkter, herunder Motorvej E20, ligesom der er gode forbindelser til den offentlige trafik i øvrigt (bus og tog). Erhvervsområdet er kendetegnet ved en god blanding af servicevirksomheder, engrosforretninger samt større produktionsvirksomheder - Arla, Vestfrost, Babcock & Wilcox Vølund m.fl.

Selve ejendommen er opført i 1973, om-/tilbygget i 1988 og består af 5 ejerlejligheder, hvoraf denne ejerlejlighed er nr. 5. Denne ejerlejlighed har gennem en årrække været udlejet til Esbjerg Kommune, der har anvendt lokalerne til jobcenter.

Ejerlejligheden er i alt på 743 kvm fordelt med 620 kvm i stueetagen, samt 123 kvm i kælderen og har et fordelingstal på 14/40 i forhold til hele ejendommen.

Stueetagen rummer i den forreste del ankomst- og receptionsområde samt toiletter og bad. I tilknytning hertil findes egen kantine med udgang til terrasseområde. Længere inde i bygningen er indrettet i alt 20 kontorlokaler, alle med adgang fra den gang, som går parallelt med bygningsfløjen. Hertil kommer et stort mødelokale for enden af gangen, der har udgang til lille terrasse bag bygningens gavl.

Langt de fleste indvendige vægge i stueplan er ”ikke-bærende” vægge, hvormed indretningen i praksis kan åbnes helt op, og nemt kan tilpasses en ny ejers ønsker og behov i øvrigt.
Lokalerne fremtræder overalt lyse og venlige, er fortrinsvis med gulvtæpper samt ”akustiklofter” i alle rum. Loftshøjden er 2,50 m. Der er IT-kabling i alle kontorlokaler.

Ejerlejligheden overtages nymalet med eksisterende gulvbelægning og belysning – klar til brug for en ny ejer.

Udover de 620 kvm i stueplan medfølger 123 kvm god, tør og meget anvendelig kælder, der består af gangareal samt 3 lokaler i varierende størrelse – velegnet til arkiv/lager og serverrum/teknikrum. Der er adgange til kælderen via bred trappe med repos fra receptionsområdet.

Til hele ejendommen hører en 7.170 kvm stor grund, der er udlagt i grønne arealer samt asfalteret parkeringsareal med pt. 61 P-pladser, der fordeles mellem ejendommens ejerlejligheder efter fordelingstal (svarende til 21 P-pladser til ejerlejlighed nr. 5). Der er desuden mulighed for at udvide parkeringsarealet om nødvendigt.

Al ind- og udvendig vedligeholdelse vedr. ejerlejlighed nr. 5 afholdes alene af dennes ejer. For mere info om ejerforeningen, vedtægter m.v. – kontakt EDC Erhverv Poul Erik Bech.

Økonomi

Pris i kr.
2.250.000,-
Årlige driftsudgifter kr.
65.380,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
105,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
620 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
7170 m²

Faciliteter

Arkiv
Bad
Kantine
Kælder
Mødelokale
Parkeringsareal
Receptionsområde
Terrasse
Toiletter
Lager
+Mere

Teknik

Teknikrum

MARKEDSINDEX

SYDJYLLAND / Kontor / - Aug2020

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK