SENEST SET
FAVORITTER

Fiskerihavnsgade 6, 6700 Esbjerg

Velrenommeret restaurant Esbjerg Havn

3.190.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7610 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 67001068Type : Hotel & Restaurant

Restaurant Sydvesten på Esbjerg Havn sælges

Nu sælges én af havnens ældste og mest velrenommerede restauranter ”Restaurant Sydvesten”. De nuværende ejere, der har haft restauranten i 33 år, ønsker at hellige sig deres otium, hvorfor restauranten nu udbydes til salg.

Ejendommen er opført i røde mursten og med rødt tegltag i 1947 og er i alt på ca. 500 kvm inkl. både 1. sal og (tør) kælder.

Restauranten består af 2 spiseafdelinger og et større køkken med alle tilhørende faciliteter herunder emballagelager, varelager, kølerum og frostrum. På 1. salen er der et mindre kontor samt personalefaciliteter og kælderen anvendes til lager.

”Sydvesten”, som den kaldes i daglig tale, drives fortrinsvis som frokostrestaurant med både private og erhvervsfolk bl.a. folk fra offshore som gæster. Mange turistbusser gæster også etablissementet.

Der afholdes dog også aftenselskaber ligesom der leveres mad ud af huset, da restauranten jo er kendt for klassisk dansk mad af god kvalitet og gerne indbydende fiskeretter. Der ses rigtig mange stamkunder til både frokost og kaffe.

Restauranten er indrettet med mange spændende og fascinerende martime ting primært fra Esbjergs gamle tid med de mange fiskekuttere.

Der er tale om en unik mulighed for at overtage en restaurant i god drift og med yderligere potentiale med f.eks. åbent i weekender og aften. Der er plads til i alt ca. 100 spisende gæster og ejendommen sælges med alt inventar.

Både ejendommen og inventaret fremstår i en god vedligeholdelsesmæssig stand.

Restauranten er beliggende helt ud til kajkant ved den tidligere lysbådehavn centralt på Esbjerg Havn, hvilket betyder at ejendommen ligger på en lejet grund tilhørende Esbjerg Havn. Det er muligt at tegne helt ny areallejekontakt med havnen. Der er gode parkeringsforhold på grunden.

Yderligere oplysninger herunder regnskabsmateriale kan fås ved henvendelse til Karsten Lindgård Jensen fra EDC Erhverv i Esbjerg.

Forslag til anvendelse

Restauranter
Frokostrestaurant

Økonomi

Pris i kr.
3.190.000,-
Pris pr. m² kr.
8.243,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-

Lokalet

Etage areal
387 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
690 m²

Faciliteter

Frokost
Kælder
Parkeringsforhold
Tegltag
Køkken
Lager
Kontor

Teknik

Kølerum

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere