SENEST SET
FAVORITTER

Lammefjordsvej 4, 6715 Esbjerg N

Velbeliggende erhvervsgrund i Esbjerg N.

1.896.200,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7610 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 67000882Type : Grunde

I attraktivt erhvervsområde i Kjersing udbydes ca. 17.000 m² erhvervsgrund til salg.

For C&D Foods A/S sælges nu ca. 17.000 m² erhvervsgrund i Kjersing - bemærk den attraktive pris.

Grunden er i dag ikke særskilt udmatrikuleret, men udgør derimod en del af C&D Foods ejendom på Øresundsvej 2. Den offentlige grundværdi og grundskyld er således anslået. Udgifter til landinspektør og endelig udmatrikulering afholdes af sælger. Salgsprisen for grunden er anført eksklusiv moms.

Køber afholder selv egne byggemodnings- og tilslutningsafgifter. Det skal dog særligt bemærkes, at der for nærværende grund allerede er betalt kloaktilslutningsbidrag – hvormed køber opnår en samlet besparelse på op til kr. 1.043.375 ex moms (sammenlignet med køb af tilsvarende kommunal byggegrund) idet tilslutningsafgiften til kloak udgør kr. 49.100 ex moms (2017-pris) pr. påbegyndt 800 m² grundareal.

Lokalplan nr. 242 er gældende for området, og grunden ligger i lokalplanens ”delområde E5”, som er tiltænkt virksomhedsanvendelser, hvor der må stilles særlige krav om afstand til omliggende forureningsfølsom bebyggelse eller særlige krav til spildevandsrensning og andre særlige foranstaltninger. Med andre ord er der på grunden tilladt virksomhedsklasser, som mange andre steder ikke er tilladt – men grunden kan samtidig også anvendes til mindre 'forurenende' virksomhed.

På grunden må bebyggelsens samlede rumfang højst udgøre 3 m³ pr. m² grundareal, mens det bebyggede areal må udgøre op til 50 % af grundarealet.

Bebyggelse må maksimalt opføres i 10 meters højde og i 2 etager. For nærmere info om lokalplanens bestemmelser kontakt EDC Erhverv Poul Erik Bech.

Grunden ligger kun ca. 2 minutters kørsel fra afkørslen til motorvej E20, og er tæt forbundet med det omkringliggende vejnet i øvrigt.

I dag er grunden udlagt i græs og er delvist indhegnet. Det er muligt at opdele grunden i mindre enheder, idet grunde som minimum blot skal udgøre 3.000 m² i området. Fremtidig adgang vil i alle tilfælde ske via Lammefjordsvej, der er en offentlig vej.

Grundet beliggenheden i Kjersing, et attraktivt erhvervsområde i Esbjerg Nord, den logistikmæssige gode beliggenhed, grundens anvendelsesmæssige fleksibilitet og høje bebyggelsesprocent – er grunden ideel til mange former for fremstillingsvirksomhed, produktion og lager.

En stor, regulær grund til en særdeles attraktiv pris.

Økonomi

Pris i kr.
1.896.200,-
Pris pr. m² kr.
112,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-

Lokalet

Etage areal
0 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
17000 m²

Faciliteter

Lager

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere