SENEST SET
FAVORITTER

Marievej 1D, 6700 Esbjerg

Multianvendelig ejendom i Esbjerg

800.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7610 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 67001727Type : Detailhandel/butik

Erhvervsejerlejlighed med tinglyst areal på 281 m² (275 m² jf. BBR) til en særdeles attraktiv pris i den centrale del af Esbjerg

Her får du en tidligere genbrugsbutik på 275 m² med en god og central beliggenhed i Esbjerg. Ejendommen er en del af en ejerforening, hvor man har en fælles matrikel på i alt 1.846 m².

Den multianvendelige erhvervsejendom, der både kan rumme kontor, klinik, butik, foreningslokaler m.m., er beliggende i et nærområde med både bolig og erhverv, ca. 1,5 km fra banegården, 1,9 km fra Torvet og 3,5 km fra Motorvej E20.

Indretningen af ejendommen er fortrinsvis store åbne rum, med særskilt køkken- og toiletfaciliteter. Yderligere er der et teknikrum, tidligere personalerum samt en lys og venlig indgang, der kan fungere som kundeindgang, mens varemodtagelse kan ske via egen indgang.

Alt i alt en god og regulær erhvervsejendom med gode tilkørsels- og parkeringsforhold, som kan tilpasses snart sagt ethvert formål.

Ejendommen kan også lejes – forhør nærmere hos EDC Erhverv Poul Erik Bech.

Området:
Ejendommen er beliggende i den centrale del af Esbjerg, i et nærområde med megen gennemkørende trafik via Spangsbjerg Kirkevej og Strandby Kirkevej.
Marievej er en lille sidegade til Spangsbjerg Kirkevej, og rummer blandet beboelse og erhverv.
I det lidt større perspektiv ligger ejendommen i et område med både villakvarterer samt store etageejendomme og dagligvarebutikker.
Beboelsesmæssigt er området eftertragtet grundet især nærheden til byens mange faciliteter og de gode logistikmæssige forhold. Her er kort afstand til såvel offentlig trafik, midtbyens liv samt nærmeste motorvejsafkørsel.

Forslag til anvendelse

Dagligvarebutik
Klinik
Butik

Økonomi

Pris i kr.
800.000,-
Pris pr. m² kr.
2.909,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-

Lokalet

Etage areal
275 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
1846 m²

Faciliteter

Parkeringsforhold
Toiletfaciliteter
Køkken
Kontor

Teknik

Teknikrum

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
SYDJYLLAND / Detailhandel/butik / - Sep2022

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere