SENEST SET
FAVORITTER

Marievej 3, 6700 Esbjerg

God, regulær erhvervsejendom fra 2004

5.995.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7610 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 67001518Type : Detailhandel/butik

Tidligere dagligvareforretning i den centrale del af Esbjerg, med 797 m2 i god og velvedligeholdt stand på 3.435 m2 grund

Tidligere dagligvareforretning på 797 m2, opført i 2004, beliggende på 3.435 m2 god, regulær grund

Med god beliggenhed i den centrale del af Esbjerg – i et nærområde med både bolig og erhverv, ca. 1,5 km fra banegården, 1,9 km fra Torvet og 3,5 km fra Motorvej E20 – sælges nu denne multianvendelige erhvervsejendom på 797 m2.

Ejendommen er opført i 2004 til brug for dagligvarekæden Fakta, der har anvendt ejendommen frem til nu, men som er fraflyttet ejendommen til fordel for en større, nybygget ejendom i nærområdet.

Fakta er bundet af sin lejekontrakt i ejendommen frem til 01.08.2022, og betaler husleje i den mellemliggende periode, men er interesserede i at blive løst fra lejekontraktens forpligtelser ved en ny brugers indflytning. Af samme grund kan en ny bruger forvente hurtig indflytning/dispositionsret.

Selve ejendommen er opført i gode, solide materialer, der kun kræver et minimum af løbende vedligeholdelse – såsom facader i røde mursten, zinkinddækkede stern og glas/alu-vinduer – og ejendommen fremstår da også i en god og velvedligeholdt stand.

Indretningen er som i en typisk dagligvareforretning, med et pænt, fremhævet indgangsparti i hjørnet (glas/alu), et stort regulært butiksareal med tilstødende lagerområde, der på fleksibel vis kan tillægges butiksarealet efter behov.

Gulve er et slidstærkt klinkegulv, der kan klare stor slidmæssig belastning, mens lofter er lyse akustiklofter opsat i skinnesystem med integreret LED-belysning.

Udover butik og lager, er indrettet et mindre afsnit med personaleindgang, kontor, køkken og personalerum samt toilet.

Bagom ejendommen er etableret vareindlevering via lagerområde på ca. 47 m2, hvorfor varelevering kan foregå ugeneret og adskilt fra kundeparkeringspladsen.

Ejendommen er beliggende på en god, regulær grund på 3.435 m2, hvorpå der er anlagt et stort befæstet P-areal med plads til ca. 60 biler.

Alt i alt en god, regulær erhvervsejendom med gode tilkørsels- og parkeringsforhold – som kan tilpasses snart sagt ethvert formål indenfor butik, kontor, undervisning, klinik m.v.

Ejendommen kan også lejes – forhør nærmere herom hos EDC Erhverv Poul Erik Bech.


Området/beliggenhed:
Ejendommen er beliggende i den centrale del af Esbjerg, i et nærområde med megen gennemkørende trafik via Spangsbjerg Kirkevej og Strandby Kirkevej.

Marievej er en lille sidegade til Spangsbjerg Kirkevej, og rummer blandet beboelse og erhverv.

I det lidt større perspektiv ligger ejendommen i et område med både villakvarterer samt store etageejendomme. Fakta er stadig til stede i området, men er nu placeret i en større, nybygget forretning.

Beboelsesmæssigt er området eftertragtet grundet især nærheden til byens mange faciliteter og de gode logistikmæssige forhold. Her er kort afstand til såvel offentlig trafik, midtbyens liv samt nærmeste motorvejsafkørsel.

Forslag til anvendelse

Klinik
Butik
Dagligvareforretning

Økonomi

Pris i kr.
5.995.000,-
Pris pr. m² kr.
7.522,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-

Lokalet

Etage areal
797 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
3435 m²

Faciliteter

Toilet
Indgangsparti
Parkeringsforhold
Køkken
Lager
Kontor

MARKEDSINDEX

SYDJYLLAND / Detailhandel/butik / - Sep2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere