SENEST SET
FAVORITTER

Nørremarksvej 8, 6760 Ribe

Velbeliggende og multianvendelig ejendom

2.875.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7610 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 67001315Type : Detailhandel/butik

Fleksibel ejendom på synlig og central placering i Ribe med megen forbigående trafik – i alt 697 m2 bygning på 2.245 m2 grund

Fleksibel ejendom på 697 m2 – beliggende på 2.245 m2 grund med synlig og central placering i Ribe

Nu sælges denne multianvendelig og velbeliggende erhvervsejendom, opført som dagligvareforretning i 1998 med facader i røde mursten og med røde tegl på den afvalmede tagkonstruktion.

Ejendommen er indrettet med indgangsparti og vindfang i det ene hjørne, med forbindelse til et stort, åbent butikslokale på knap 500 m2.

I den bagerste del af bygningen forefindes opvarmet lager med køle- og fryserum, som alt sammen nemt kan inddrages til butiksareal – alt efter en ny ejers behov. I tilknytning hertil er indrettet personalefaciliteter i form af køkken og frokoststue samt særskilt toilet og depot-/teknikrum.

Bag på murstensbygningen er (med trævægge og built up-tag) etableret et uopvarmet, mindre lager på ca. 25 m2, der desuden tjener som bagindgang og som er direkte forbundet til det større, opvarmede lager.

Ejendommen fremtræder overordnet set i en fornuftig stand og kræver ikke meget løbende vedligehold. Indvendigt bærer ejendommen dog præg af sit ophav som dagligvareforretning – og en ny ejer må derfor påregne, afhængigt af hvilken anvendelse, at skulle foretage en vis modernisering/nyindretning.

Der er en let tilgængelig adgang til og fra ejendommen, alt imens vareindlevering kan ske ugeneret langs ejendommens nordlige facade.

Udendørs arealer er hovedsageligt belagt med sf-sten og der er op mod ca. 27 parkeringspladser på grunden.

Nærområdet:
Ejendommen er beliggende centralt i Ribe, ikke langt fra hovedvej 11, der som omfartsvej snor sig forbi Ribe centrum og skær sig igennem Ribe nord.

I netop dette området omkring ejendommen ligger flere dagligvarebutikker – ved siden af ligger Netto, på modsat side Kvickly og et par hundrede meter herfra Rema1000 – ligesom der ligger flere detailbutikker og bankdomiciler i nærområdet.

Tæt forbi ejendommen (og på en del af matriklen) løber på nordlig side Tved Å, der udmunder i Ribe Å.

Ca. 200 m. fra ejendommen ligger centerområdet ved Moltkes Allé, der huser byens største varehus, Føtex, en række boksbutikker samt fitnesscenter og Rema1000.

Info om Ribe
Ribe er den 2. største by i Esbjerg Kommune, har 8.317 indbyggere (2020) og ligger i den sydlige del af kommunen i et fladt marskområde ikke langt fra Vesterhavet. Ribe Å slynger sig igennem byen, videre over marsken og ud i Vadehavet ved Kammerslusen.

Byen var før kommunalreformen ”hovedstad” i det tidligere Ribe Amt.

Ribe er også kendt som Danmarks ældste by og har bevaret sit gamle bymiljø med Ribe Domkirke som dets majestætiske vartegn. Byen er særdeles velbesøgt af turister året rundt og er med afstand den største turistmagnet i Esbjerg Kommune med anslået 1,5 mio besøgende årligt.

De mange turister fra hele verden valfarter hvert år til Ribe for at opleve byens særlige atmosfære, som let kan opleves til fods, og som understøttes af byens historie og den gamle bymidte med skæve, velbevarede huse, snoede gader og brostensbelagte stræder. Faktisk er der mere end hundrede fredede huse i byen. Ribe er lidt en perle, der fuldt fortjent blev kåret som Europas smukkeste lille by i 2014 af Global Grasshoppers og Hotels.com.

Byen er dog også en nutidig og driftig by, som er meget velfungerende og rummer det meste. Fra et rigt og velfungerende fritids- og foreningsliv, til et forskelligartet erhvervsliv med mange arbejdspladser indenfor produktion og handel. Derudover har Ribe også fået del i udflytningen af statslige arbejdspladser, idet der er etableret skattekontor i den tidligere amtsbygning, ligesom Trafik-, Bygge og Boligstyrelsen er flyttet til byen.

Byen har eget gymnasium, Ribe Katedralskole, der blev grundlagt i 1145 og er dermed et af landets ældste gymnasier. Skolen er nu fusioneret med Ribe Handelsskole og udbyder også merkantile uddannelser. VUC Vest har desuden en afdeling i Ribe.

Forslag til anvendelse

Dagligvareforretning

Økonomi

Pris i kr.
2.875.000,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
697 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
2245 m²

Faciliteter

Depot
Fryserum
Vindfang
Toilet
Indgangsparti
Parkeringsplads
Køkken
Lager
+Mere

Teknik

Køl
Teknikrum

MARKEDSINDEX

SYDJYLLAND / Detailhandel/butik / - Aug2020

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK