SENEST SET
FAVORITTER

Farupvej 10A, 6760 Ribe

Historie og natur i en skøn forening

15.500.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7610 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 670114009Type : Andre typer

EDC Erhverv Poul Erik Bech kan nu udbyde denne sjældne og attraktive erhvervsejendom i Ribe

• Unik ejendom i Ribe, nær Nationalpark Vadehavet
• Flot og stemningsfyldt ejendom
• Top kvalitet – flot renoveret
• Ugeneret beliggenhed
• Utal af anvendelsesmuligheder

EDC Erhverv Poul Erik Bech kan nu udbyde denne sjældne og attraktive erhvervsejendom i Ribe. Ejendommen har de seneste år gået under navnet Den Gamle Avlsgård, men er oprindeligt opført som fattiggård tilbage i slutningen af 1800-tallet.

Omend dit erhvervseventyr skal indeholde bolig- og erhvervsudlejning, nyt firma domicil, Seniorbofælleskab, Bed and Breakfast eller noget helt andet – så har du fundet den rigtige ejendom.

Hovedhuset er opført i 1879 jf. BBR og byder på 755 m² i grundplan fordelt over 6 lejligheder.
Ejendommen er blevet flot restaureret og opdateret over de seneste 16 år, hvorfor den i dag fremstår i rigtig god stand både ude og inde. Her er blandt andet hentet vinduer fra den gamle porcelænsfabrik i København og døre fra Københavns Belysningsvæsen samt fra ejendomme i lokalområdet. Ejendommen er opført i røde blokforbandte teglsten, og hertil kommer de hvide trævinduer samt det røde tegltag. Én af lejlighederne har udnyttet loftrummet over sig, hvorfor der fortsat er rig mulighed for også at udnyttet loftrummet til f.eks. etablering af flere lejligheder eller udvidelse af de eksisterende.

Den første længe vi møder på ejendommen er opført i 1957, og har indtil juli 2023 huset aktiviteterne for ”Den Gamle Avlsgård”, som har været et moderne refugium. Denne bygning er jf. BBR 717 m² i grundplan, som fordeler sig over 8 behandlerrum/kontorer, stor reception/fælles rum, et stort mødelokale, 4 toiletter og badefaciliteter – alt med gulvvarme og i flot stand. Her er ligeledes en flot restaurant med en utrolig loftshøjde, godt lysindfald samt fuldt udstyret industrikøkken. Her er rigtig god akustik og restauranten er brandgodkendt op til 150 personer.
I denne ejendom er der også indrettet et ekstra mødelokale/kunstrum samt en god lejlighed på ca. 45 m² (med tekøkken). Som ved hovedhuset er der igen et uudnyttet loftrum, hvor sælger selv har fået tegnet 9 ekstra værelser. Der er også mulighed for at opføre flere små lejligheder, hvis det er et ønske. Denne bygning er også blevet flot restaureret inde og ude, både med gulvvarme, tag, murværk, installationer m.m.
Den sidste bygning er jf. BBR 271 m² i grundplan og er opført i 1950. Den fungerer i dag som værkstedsbygning, opbevaring, garage med el ladestander m.m. Hertil er der kommet en tilbygning, i form af et flot engelsk inspireret orangeri på hele 110 m² - bygget af en tidligere ansat snedker. Et orangeri som både fremstår flot og velintegreret med værkstedsbygningen.

Overordnet set er der en rigtig god sammenhæng mellem bygningerne, udenomsarealer samt de generelle materialevalg som er blevet truffet igennem restaureringen af bygningerne.
Tilhørende disse tre flotte bygninger er en grund på hele 14.952 m². Her findes den flotte pigstensbelagte gård, hele have-/parkanlægget samt flere hyggelige kroge som har været flittigt brugt af refugiets besøgende.

Ribe – kendt som Danmarks ældste by – er ”hovedbyen” for et geografisk stort opland og har 8.365 indbyggere (i 2023). Byens historie strækker sig helt tilbage til vikingetiden, og i 2010 fejrede Ribe således sit 1300-års jubilæum.

I middelalderen var Ribe en af landets største byer og en meget vigtig handelsby – men også for kirken var Ribe en vigtig metropol, hvorfor Ribe i dag er begunstiget med en smuk domkirke, én af 10 domkirker i Danmark.

Ribe har i vid udstrækning undgået de store bymæssige katastrofer såsom bybrande, krige og hærgen, og har i dag en velholdt, ældre bydel, der sammen med domkirken, vikingemuseet og byens historiske status in mente, medvirker til byens særlige charme og som hvert år tiltrækker op mod 1,5 mio. besøgende.

Byen kan også byde på et sundt og pulserende handelsliv. Her er en god blanding af udvalgsforretninger, større varehuse og små hyggelige specialforretninger.

Forslag til anvendelse

Domicil

Økonomi

Pris i kr.
15.500.000,-
Pris pr. m² kr.
6.951,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-

Lokalet

Etage areal
2230 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
14952 m²

Faciliteter

Garage
Gård
Tekøkken
Loftrum
Mødelokale
Reception
Tegltag
Toiletter
Kontor

Teknik

Gulvvarme

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere