SENEST SET
FAVORITTER

Mådevej 13, 6700 Esbjerg

Kombineret erhverv og bolig i Esbjerg C

1.500.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7611 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 3545-SType : Andre typer

Store værksteder & nyere hal med port

Nu udbydes denne ejendom, som er en tidligere tømrervirksomhed med privatbolig og mange kvadratmeter udhuse. Ejendommen kræver renovering, men har til gengæld stort potentiale og en rigtig dejlig og fredelig beliggenhed tæt på Esbjergs bymidte.

Ejendommen er indtil for nyligt blevet brugt som tømrervirksomhed, og ønsker du at lave noget lignende, er det blot at friske værkstederne op og gå i gang med at indrette det efter dine behov. Lokalerne er naturligvis oplagte for en tømrer, men også elektrikere, snedkere eller malere vil med sikkerhed nyde godt af kvadratmeterne. Af værkstederne skal fremhæves en nyere hal/værksted fra 2001. Denne hal er hele 217 m² og med port, hvilket udvider såvel potentiale som anvendelsesmulighederne.

Selve stuehuset trænger også til en opfriskning, men pudser du facaderne op og sætter de allerede indkøbte vinduer i, er du allerede et godt stykke af vejen. Indenfor er det primært soveværelset, badeværelset og bryggerset, der trænger til en kærlig hånd, og når du allerede er i gang, kan du overveje, om du vil inddrage den uudnyttede førstesal i boligen.

Boligen er i dag indrettet med et spisekøkken, en stor stue og et værelse samt kontor, bryggers og badeværelse. Endelig er der en entré og et disponibelt rum til opbevaring samt et kælderrum, hvor man har påbegyndt projekt vinkælder. De andre længer rummer værkstederne, og her er også toilet og garage.

Hele herligheden ligger ganske ugeneret og fredeligt, samtidig med at der blot er syv minutter til Torvet i Esbjerg. Derudover får du nem adgang til motorvejen, Havnen og det grønne område ved Paradissøerne.

Kort sagt får du masser af muligheder med denne spændende ejendom og beliggenhed i Esbjerg.

Kontakt Nordicals på 7611 0160 og forhør nærmere.

Forslag til anvendelse

Kontor

Økonomi

Pris i kr.
1.500.000,-
Pris pr. m² kr.
2.852,-
Årlige driftsudgifter kr.
17.592,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
33,-

Lokalet

Etage areal
526 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
3334 m²

Faciliteter

Badeværelse
Garage
Toilet
Kælderrum
Spisekøkken
Vinkælder
Port
Kontor

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere