SENEST SET
FAVORITTER

Storegade 12, 6700 Esbjerg

Kombineret erhverv & bolig nær centrum

2.395.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7611 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 3567-SType : Andre typer

Attraktiv beliggenhed ved tættrafikkeret knudepunkt

Introduktion:
Nordicals erhvervsmæglere tilbyder ejendom med blandet bolig og erhverv til salg i Esbjerg. Aktuelt indeholder ejendommen et fleksibelt erhvervslokale i stueplan, der senest været anvendt til blikkenslagervirksomhed. På 1. salen findes en rummelig og præsentabel lejlighed.

Beliggenhed:
Ejendommen er beliggende på en hjørnegrund i Storegade, med en unik synlighed, lige på den anden side af broen - og dermed stadig tæt på centrum. Beliggenheden er særdeles attraktiv, da området udgør et tættrafikkeret knudepunkt, hvor centrum og Esbjerg Ø forbindes. Tilkørselsforholdende er således helt optimale både til og fra ejendommen.

Området hvor ejendommen er beliggende er generelt fordelt mellem boligkvarterer og mange forskellige typer erhverv. De omkringliggende erhvervsnaboer består bl.a. af Netto og Fri Bike Shop. Fra ejendommen har man gåafstand til både indkøb, skole, banegården, Broen Shopping, gågaden og det indre byliv.

Beskrivelse:
Ejendommen er opført i 1929 med til-/ombygning i 1958 jf. BBR. Ejendommen fordeler sig på hhv. 240 m² erhverv i stueplan/kælder og en 119 m² stor lejlighed på 1. salen. Erhvervslokalet fremstår i pæn vedligeholdelsesmæssig stand. Tilhørende findes også et lille tekøkken samt toiletfaciliteter. Lokalets inddeling gør det velegnet til mange anvendelsesformål, herunder kontor, showroom og klinik, foruden butikserhverv.

På 1. sal findes en stor 4-værelses lejlighed på 119 m². Her har man et lyst og rummeligt køkken med god plads til spisebord, et badeværelse og 3 gode værelser, der kan indrettes både som kontor, tv-stue, soveværelse mv. Med sin gode størrelse og opdeling, er lejligheden meget delevenlig. Lejligheden fremstår i pæn og velholdt stand. Tilhørende ejendommen findes også en dejlig og lukket gårdhave, hvor der er plads til både grill, tørrestativ og cykelparkering etc.

Der er gode muligheder for at parkere umiddelbart ved ejendommen.

Anvendelse:
Ejendommen henvender sig både som brugerejendom, hvor man forener sin virksomhed og privatbolig, men også som investeringsejendom, hvor lejligheden og erhvervsdelen udlejes - Erhvervsdelen i stueplan kan også vælges omdannet til boligformål.
Ejendommens beliggenhed rammer en bred målgruppe hvad angår såvel beboelse som erhverv.

Kontakt Nordicals Esbjerg på 7611 0160 og book en fremvisning.

Forslag til anvendelse

Grill

Økonomi

Pris i kr.
2.395.000,-
Årlige lejeindtægt kr.
156.000,-
Pris pr. m² kr.
6.671,-
Årlige lejeindtægt pr. m² kr.
435,-
Årlige driftsudgifter kr.
41.839,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
117,-

Lokalet

Etage areal
359 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
251 m²

Faciliteter

Badeværelse
Cykelparkering
Gårdhave
Kælder
Tekøkken
Toiletfaciliteter
Køkken
Kontor

Teknik

Tv

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere