SENEST SET
FAVORITTER

Sejstrupvej 14, 6740 Bramming

Villa med mulighed for erhverv

3.398.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7611 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 3388-SType : Andre typer

Flot ejendom med bolig/erhverv

Introduktion:
Nordicals tilbyder dette charmerende villa med mulighed for erhverv til salg.

Beliggenhed:
Ejendommen ligger kun 4,5 km. Bramming midtby.

Beskrivelse:
I skønne omgivelser med naturen som nærmeste nabo, finder man dette smukke hjem. Her er masser af plads til både familielivet og erhvervet - uanset om det er tømrerforretningen eller bilmekanik der er drømmen. Villaen er løbende moderniseret, og byder på mange gode detaljer og løsninger, som vil behage den kræsne og kvalitetsbevidste køber.

Grunden er på 8.050 m².

Ydermere er der 674 m². erhvervbygninger, som i dag huser et snedkerværksted på 176 m² - hvor man kan gå tørskoet ind i huset, en god dobbelt garage til bilen på 80 m², to maskinhuse på henholdsvis 159 m² og 311 m². Alle bygningerne er i en meget høj standard, hvor kun fantasien sætter grænser.

Ejendommen har en god indretning, der gør det muligt at lave en moderne indretning med voksen- og børneafdeling. Villaens entré er bindeleddet mellem stueplan og 1. salen.

"Hjertet" og samlingspunktet, er det åbne køkken/alrum med masser af skabs- og bordplads. Her har man masser af gennemgående lys, fra de mange vinduespartier, der omkranser rummet. I naturlig harmoni hertil, er der en stor opholdsstue, som er tilbygget i 1993. Her er loft til kip, samt udsigt til den imponerende have.

I stueplanen er der yderligere et par gode værelser, samt et stort og lyst badeværelse. Perfekt som forældreafdeling, hvor forældre kan opholde sig uden forstyrre fra resten af hjemmet.

1. salen har 6 store værelser, samt en rigtig hyggelig repos.

Villaen har både fået taget og vinduerne skiftet, så mange af de store projekter ikke skal klares. Dette hjem skal opleves, så kontakt Nordicals allerede i dag for en fremvisning!

Forslag til anvendelse

Bolig & erhverv

Økonomi

Pris i kr.
3.398.000,-
Pris pr. m² kr.
3.919,-
Årlige driftsudgifter kr.
48.792,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
56,-

Lokalet

Etage areal
867 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
8010 m²

Faciliteter

Badeværelse
Garage
Opholdsstue
Køkken

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere