SENEST SET
FAVORITTER

Gammelby Ringvej 9, 6700 Esbjerg

Unik bolig med erhverv

2.995.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7611 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 3351-SType : Andre typer

Ejendom med utrolig mange muligheder

Introduktion:
Nordicals erhvervsmæglere udbyder en spændende blandet bolig og erhvervsejendom med en særdeles moderne bolig på 1. sal med stor tagterasse. I stueplan finder man lokaler, som kan anvendes enten til bolig eller erhverv. Bag hovedbygningen findes et værksted med 3 gode rum til diverse håndværks- og lagererhverv, eller eventuelt til brug som garage.

Beliggenhed:
Ejendommen er beliggende med kort afstand til både Esbjerg bymidte og indkøb, men også til Esbjerg Havn og motorvejen.

Beskrivelse:
Ejendommen indeholder 2 bygninger, hvor der i hovedbygningen, ud mod vejen, er indrettet bolig på 1. sal og erhvervslokaler i stueplan.

Boligen på 1. sal fremstår meget moderne både indvendigt og udvendigt. Boligen er indrettet med entré, som giver adgang til trappen op til boligen, en gang med Travertin gulv og store pæne vinduer som giver optimal lysindfald. Fra gangen er adgang til badeværelse med gulvvarme og spa, lille lukket altan, 3 værelser, soveværelse med indbyggede skabe, bryggers med adgang til stor altan samt adgang til den store stue, som ligeledes har store vinduer med perfekt lysindfald. I forlængelse af stuen findes meget moderne køkken med bl.a. koge ø. Køkkenet ligger ud til den store altan, som er placeret så der er eftermiddags- og aftensol samt udsigt ned over havnen.

I stueplan er indrettet lokaler til brug for butik og udstilling. Indrettet med et stort butikslokale, 2 showrooms ud mod Gammelby Ringvej samt toilet og kontor. Der har tidligere været badeværelse og dette kan let tilbageføres. Der er i det store butikslokale gjort klar til et køkken med alle installationer, hvis en køber skulle ønske at ombygge etagen til beboelse.
Alternativt kan lokalerne bruges til hobbyrum, lege- og spillerum, fest og forsamlingslokaler mm. Det er kun fantasien der sætter grænser.

I bagbygningen, placeret bagerst på grunden, er indrettet toilet og 3 lokaler til brug for værksted, men kan sagtens omdannes til lager, kontor eller garage.

Mellem de 2 bygninger findes befæstet gårdareal med plads til 6 biler.

Anvendelse:
Ejendommen finder mange anvendelsesmuligheder så som ren beboelse, beboelse med butik, beboelse med værksteds- eller lager-erhverv osv.

Forslag til anvendelse

Lager

Økonomi

Pris i kr.
2.995.000,-
Pris pr. m² kr.
7.323,-
Årlige driftsudgifter kr.
50.391,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
123,-

Lokalet

Etage areal
409 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
570 m²

Faciliteter

Altan
Badeværelse
Garage
Toilet
Gårdareal
Hobbyrum
Køkken
Lager
Kontor

Teknik

Gulvvarme

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere