SENEST SET
FAVORITTER

Gammelby Ringvej 9, 6700 Esbjerg

Unik bolig med erhverv

2.295.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7611 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 3351-SType : Andre typer

Ejendom med utrolig mange muligheder

Introduktion:
Nordicals erhvervsmæglere udbyder en spændende blandet bolig og erhvervsejendom med en særdeles moderne bolig på 1. sal med stor tagterasse. I stueplan findes lokaler, som kan anvendes enten til bolig eller erhverv. Bag hovedbygningen findes et værksted med 3 gode rum til diverse håndværks- og lagererhverv, eller eventuelt til brug som garage.

Beliggenhed:
Ejendommen har en god beliggenhed i Østerbyen, med stor synlighed ud mod den trafikerede Gammelby Ringvej. Der er meget aktivitet i området, som pt. er under en større områdefornyelse. Fornyelsen omfatter mange spændende projekter og aktivitetsfremmende indsatser, bl.a. nye boligbyggerier og bygningsfornyelse, forbedring af trafikale forhold, opgradering af offentlige byrum og grønne arealer, samt fokus på styrkelse af det sociale liv. Fra ejendommen er der desuden kort afstand til både Esbjerg bymidte, indkøb og skole, men også til banegården, Esbjerg Havn og motorvejen.

Beskrivelse:
Ejendommen indeholder 2 bygninger, hvor der i hovedbygningen, ud mod vejen, er indrettet bolig på 1. sal og erhvervslokaler i stueplan.

Boligen på 1. sal fremstår meget moderne både ind- og udvendigt. Den er indrettet med entré, hvorfra der er trappe op til boligen, en gang med Travertin gulv og store vinduer, som giver optimalt lysindfald. Fra gangen er adgang til badeværelse med gulvvarme og spa, lille lukket altan, 3 værelser, soveværelse med indbyggede skabe, bryggers med adgang til stor altan samt adgang til den store stue, som ligeledes har store vinduer med perfekt lysindfald. I forlængelse af stuen findes meget moderne køkken med bl.a. koge ø. Køkkenet ligger ud til den store altan, som er placeret så der er eftermiddags- og aftensol samt udsigt ned over havnen.

I stueplan er indrettet lokaler til brug for butik og udstilling. Indrettet med et stort butikslokale, 2 showrooms ud mod Gammelby Ringvej samt toilet og kontor. Der har tidligere været badeværelse og dette kan let tilbageføres. Der er i det store butikslokale gjort klar til et køkken med alle installationer, hvis en køber skulle ønske at ombygge etagen til beboelse.
Alternativt kan lokalerne bruges til undervisningsformål eller som hobbyrum.

I bagbygningen, bagerst på grunden, er indrettet toilet og 3 lokaler til brug for værksted, men kan sagtens omdannes til lager, kontor eller garage. Mellem de 2 bygninger findes befæstet gårdareal med plads til 6 biler.

Bemærk at 60% af forbrugsudgifterne vil kunne køre over CVR-nummeret på adressen.

Anvendelse:
Ejendommen har et stort potentiale, og finder mange anvendelsesmuligheder så som ren beboelse, beboelse med butik, beboelse med værksteds- eller lagererhverv m.v. Beliggenheden sikrer mange daglige forbipasserende, og den aktuelle områdefornyelse og udviklingsinitiativer, vil tiltrække både mange virksomheder og potentielle kunder til området.

Kontakt Nordicals allerede i dag og hør nærmere på 7611 0160.

Forslag til anvendelse

Showroom

Økonomi

Pris i kr.
2.295.000,-
Pris pr. m² kr.
5.611,-
Årlige driftsudgifter kr.
15.227,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
37,-

Lokalet

Etage areal
409 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
570 m²

Faciliteter

Altan
Badeværelse
Garage
Toilet
Gårdareal
Hobbyrum
Køkken
Lager
Kontor

Teknik

Gulvvarme

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere