SENEST SET
FAVORITTER

Hovedgaden 39, 7260 Sønder Omme

Autoværksted med ny- og brugtvognssalg

2.600.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7610 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 67001281Type : Lager & Produktion

Traditionelt autoværksted med både nyvogns- og brugtvognssalg sælges pga. af generationsskifte.

Det er alene bygningerne med navlfast inventar, der udbydes til salg, men da sælger ønsker at afhænde hele virksomheden pga. alder, kan øvrigt inventar, løsøre og varelager købes særskilt.

Ejendommen er beliggende centralt på Hovedgade 39 i Sønder Omme tæt på Grindsted og i Billund Kommune. Nabogrunden nr. 37 på 396 m² følger med i handlen.

Hovedbygningen er opført i 1937 som et mejeri, men blev ombygget i 1986 til den nuværende funktion som full service autoværksted og med salg af personbiler – I en længere årrække har sælger været med i servicekæden ”Autopartner”.

Indretningen er med autoværksted med alle faciliteter, så som lifte, forskellige værkstedslokaler, reservedelslager, dæklager på ca. 800 m². Der er god loftshøjde i alle værkstederne og god portadgang. Dertil kommer administration og personalefaciliteter på ca. 110 m².

Derudover er der i stueetagen en beboelseslejlighed, som sælger bebor, på ca. 120 m² inkl. havestue. 1. salen er indrettet med værelser, som kan udlejes.

Ejendommen fremstår i almindelig pæn vedligeholdt stand – dog skal fremhæves et nyere tegltag fra 1999. Den gamle mejeriskorsten fremstår som et lille monoment for ejendommen. Den er dog ikke i funktion.

Foran værkstedsbygningen og ud mod Hovedgaden er bygningen med salgsudstillingen af personbiler. Denne bygning er opført i røde mursten, built up tag og med store eternitplader som stern. Salgsbygningen er opført i 1995 og er på 192 m².

Hele ejendommen fungerer godt som autoværksted, men kan også fint anvendes af andre værksteds- og håndværksvirksomheder.

Beliggenheden er centralt i den mindre by Sønder Omme, der ligger tæt på Grindsted og Billund. Sønder Omme rummer alle former for indkøbsmuligheder, der servicerer det store opland til byen.

Forslag til anvendelse

Værksted

Økonomi

Pris i kr.
2.600.000,-
Pris pr. m² kr.
2.000,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-

Lokalet

Etage areal
1300 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
2613 m²

Faciliteter

Tegltag

Teknik

Lift

MARKEDSINDEX

SYDJYLLAND / Lager & Produktion / - Nov2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere