SENEST SET
FAVORITTER

Hedemarken 11, 7200 Grindsted

Velbeliggende erhvervsejendom på 296 m2

1.995.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7610 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 67001430Type : Kontor

På en god placering med stor synlighed på trafikeret indfaldsvej, sælges denne flotte kontor-ejendom på en 3.190 m2 stor grund

Nu sælges denne synlige og velbeliggende erhvervsejendom på Hedemarken i Grindsted, som gennem mange år har været benyttet til kontorformål for virksomheden JobCare.

Ejendommen er opført i 1999 til kontorformål i en meget høj kvalitet i gode bygge- og vedligeholdelsesnemme materialer.

Ejendommen er opført i røde facadesten, muret op i gavle, sortglaserede teglsten, termoruder i trærammer i mørk træsort. Indvendig vandskuret murstensvægge tillige med rumadskillelse i flytbare lydvægge, gipslofter med lyddæmpende felter, overalt støbte gulve med gulvvarme, pålagt tæpper/gulvklinker. Ejendommen opvarme med naturgas og har genveks anlæg, hvilket er med til at give et godt arbejdsklima.

Ejendommen er i et plan med et areal på 296 m² og er indrettet med stort åbent receptions-område. Fra receptionsområdet er der adgang til 5 små og 3 store cellekontorer, samt er stort mødelokale. Lyst personalerum/kantine med udgang til flisebelagt terrasse. 2 flotte toiletter, den ene med brus. Bagindgang med installationer m.v. Der er gode muligheder mulighed for at op- eller ned skalere de tilstødende lokaler til henholdsvis enkeltkontorer eller storrumskontorer – alt efter behovet, idet flere af de indvendige vægge er flytbare.

Til ejendommen hører et stort grundareal på 3.190 m2, med et stort befæstet flisebelagt parkeringsplads. Den resterende og overvejende del af grunden er udlagt med græsplæne.

Ejendommen er underlagt lokalplan nr. 212, der har til formål at sikre nærområdet til erhvervsformål i form af kontor- og handelserhverv med virksomheder inden for: rådgivnings-, administrations- og kontorvirksomhed, reklamevirksomhed, fotografisk og typografisk virksomhed, laboratorier, uddannelses- og kursusvirksomhed, elektronikvirksomhed,
plaststøberi og lignende, tekstilforarbejdning, automobilforhandlere engrosvirksomhed samt lignende virksomhedstyper.

Forslag til anvendelse

Enkeltkontor
Kontor

Økonomi

Pris i kr.
1.995.000,-
Pris pr. m² kr.
6.740,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-

Lokalet

Etage areal
296 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
3190 m²

Faciliteter

Gipslofter
Gulvklinker
Kantine
Mødelokale
Parkeringsplads
Reception
Storrumskontor
Teglsten
Terrasse
Toiletter
Kontor

Teknik

Gulvvarme

MARKEDSINDEX

SYDJYLLAND / Kontor / - Dec2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere