SENEST SET
FAVORITTER

Hedemarken 11, 7200 Grindsted

Erhvervsejendom med domicilpræg

2.600.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7026 XX XX Se nummer
E-mail xx@danbolig.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 9080000121Type : Andre typer

danbolig Erhvervscenter Syd udbyder Attraktiv og velbeliggende erhvervsejendom med domicilpræg i Grindsted

danbolig Erhvervscenter Syd udbyder nu denne attraktive og velbeliggende erhvervsejendom i Grindsted.
 
Ejendommen ligger med facade mod Vejle Landevej, som er hovedvejen mellem Grindsted og Billund og er derfor meget synlig for et stort antal biler dagligt. Ejendommen ligger centralt med ca. 10 min. kørsel til Billund. Der er gode muligheder for skiltning på grunden.
 
Bygningen, der er opført i 1999, er bygget i kvalitetsmaterialer. Murene er i tegl og der er flot glaseret tegltag samt mahogni vinduer. Bygningen opvarmes med ny luft til vand varmepumpe, og der er både skiftet telestater, styring samt trådløse temperatur- og fugtigshedsfølere. Der er desuden installeret genvex anlæg. Bygningen er generelt i en meget god vedligeholdelsesmæssig stand.
 
På bagsiden af ejendommen er der en velanlagt, befæstet og belyst parkeringsplads med plads til 10 biler. Parkeringspladsen er indrammet af et pænt bed med store søsten og galvaniserede stållamper samt små træer. Grunden er ellers udlagt med pæne græsarealer rundt om bygningen.
 
Der er særdeles gode muligheder for at bygge til på den 3.190 m2 store grund. Bebyggelsesprocenten er jf. lokalplanen på 40.
 
I området findes bl.a. Davidsen Tømmerhandel, FTZ autotilbehør, Saint Gobain, Landsyd og mange små og mellemstore virksomheder.
 
Ejendommen vil være velegnet til kontor, tegnestue, reklamebureau, internethandel, showroom, undervisning, montage, klinik, laboratorie mv.
 
Der er tale om en meget attraktiv kvalitetsejendom med domicilpræg, der skiller sig ud fra mængden. Den gode synlighed og beliggenhed ved den store indfaldsvej vil for de fleste være væsentlige parametre.

Forslag til anvendelse

Klinik

Økonomi

Pris i kr.
2.600.000,-
Pris pr. m² kr.
8.784,-
Årlige driftsudgifter kr.
10.825,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
37,-

Lokalet

Etage areal
296 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
3190 m²

Faciliteter

Laboratorie
Parkeringsplads
Tegltag
Kontor

Teknik

Trådløs

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere