SENEST SET
FAVORITTER

Aabenraavej 24A, 6340 Kruså

Holdbi Kro til salg

3.995.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7453 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 214142Type : Hotel & Restaurant

Utrolig flotte og indbydende rammer

Smukke Holdbi Kro udbydes nu til salg.
Ejendommen ligger synligt ud til Aabenraavej på stort grundstykke med stort parkeringsareal. Stedet har de seneste år været drevet af forpagter og under konceptet A Hereford Beefstouw. Forpagter har, grundet andet tilbud, valgt at opsige forpagtningen pr. 31.12.2022.
Indretningen er med indgang fra den store parkeringsplads til flot entre med garderobe og toiletter, opdelt til herre og damer. Her hænger også brev fra rigsarkivet, der oplyser, at stedet er godkendt til at anvende Kongekronen. Fra entreen er der adgang til a'la carte restauranten, hvor der er åbent køkken i forbindelse med de øvrige køkkenfaciliteter samt opvask og lager. Fra Restauranten er der adgang til mindre bar og et virkelig flot selskabslokale, hvor der er egen indgang til. Bemærk, at inventar som udgangspunkt ikke medfølger handelen, men kan indgå som en del af en forhandling.
På ejendommens 1. sal findes der personalerum med omklædning og lager samt lejlighed. Der har tidligere været indrettet værelser til udlejning på etagen, disse kan med fordel retableres og udlejes som supplement til restaurantdriften.
Ejendommens ydre fremstår i autentisk stil med hvide facader, stråtækket tag og hvide vinduer, generelt fremstår klimaskærmen i god stand.
Grundarealet er på 6.000 m² og foruden bebyggelsen er der græsareal mod Aabenraavej og det resterende areal er befæstet med grus og med parkeringsbåse.
En meget flot og velholdt ejendom, hvor alle forudsætninger for at drive en god forretning er tilstede i de skønneste rammer.

Forslag til anvendelse

Kro
Bar

Økonomi

Pris i kr.
3.995.000,-
Pris pr. m² kr.
5.910,-
Årlige driftsudgifter kr.
45.068,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
67,-

Lokalet

Etage areal
676 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
6000 m²

Faciliteter

Omklædning
Garderobe
Køkkenfacilitet
Parkeringsplads
Selskabslokale
Toiletter
Køkken
Lager

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere