SENEST SET
FAVORITTER

Nørretorv 1A, 6200 Aabenraa

Pæn lejlighed til ejer/forpagter

4.900.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7453 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 214022Type : Hotel & Restaurant

Velrenommeret ejendom til salg

Velrenommeret restaurant på Nørretorv i Aabenraa til salg, Restaurant Royal har eksisteret i mange år og kendt af mange. Ejendommen og restauranten sælges grundet travlhed i anden restaurant.

Her er alle mulighederne for at erhverve sig en velrenommeret og veldrevet restaurant på en skøn placering på Aabenraa gågade. Ejendommen er placeret på Nørretorv, hvor der er stort område indrettet til udeservering, arealet tilhører kommunen, men har været lejet til udeservering for restauranten i mange år.

Ejendommen er indrettet med hyggelig á la carte restaurant med indgang fra gågaden, hvor der også findes bar, hvorfra der er adgang til velindrettet industrikøkken med lagerrum, køle- og frysekapacitet samt udgang til gård, hvorfra der kan ske modtagelse af varer. Derudover er der, med egen indgang, stort selskabslokale, som kan deles i to af foldevæg. Imellem á la carte restauranten og selskabslokalet er der gang med toiletter samt trappe til ejendommens 1. sal.

Ejendommens 1. sal rummer en super fin beboelseslejlighed, som har være anvendt til bolig for ejer af restauranten. Derudover er der på 1. salen 4 flotte hotelværelser, som årligt giver en rigtig fornuftig indtjening.

Grundarealet er på i alt 460 m², hvoraf de 327 m² er bebygget. De tilbageværende kvadratmeter udgør gårdareal med parkeringspladser.

Ejendommens inventar indgår ikke i salgsprisen, men vil indgå i en forhandling mellem parterne. Ønsker man at starte med forpagtning af ejendommen, er det også en mulighed, den månedlige forpagtningsafgift udgør kr. 45.000 + moms, uden lejligheden.

En meget charmerende ejendom beliggende på hjørnegrund til hyggeligt torv midt i centrum.

Forslag til anvendelse

Bar
Restaurant

Økonomi

Pris i kr.
4.900.000,-
Pris pr. m² kr.
7.790,-
Årlige driftsudgifter kr.
63.877,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
102,-

Lokalet

Etage areal
629 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
460 m²

Faciliteter

Gård
Lagerrum
Parkeringsplads
Selskabslokale
Toiletter

Teknik

Køl

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere