SENEST SET
FAVORITTER

Kristianshåbvej 5, 6372 Bylderup-Bov

Kombineret bolig- og erhvervsejendom.

2.100.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7333 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 62001152Type : Hotel & Restaurant

 

Kombineret bolig- og erhvervsejendom landligt og meget naturskønt beliggende ca. 12 km nord for den tyske grænse. Ejendommen anvendes til mindre campingplads, krostue med tyske specialretter og med plads til rigtig mange gæster samt en stor og renoveret bolig i 1½ plan.

Kristianshåb Camping

Lille idyllisk campingplads med 25 registrerede pladser, hver med el og vandstik hvortil kommer yderlige stor separat beliggende klubplads til brug for klubarrangementer og familiefester. Pladsen er godt brugt, herunder til nogle fastliggere samt mange klubarrangementer i årets løb. Herudover er der opholdsrum med plads tilhenholdsvis 50 og 60 personer. Der er mange og rigtig gode bade- og toiletfaciliteter samt campingkøkken.

Kristianshåb Kro, et lille stykke BAYERN i Sønderjylland

En meget kendt kro, hvor kunderne kommer fra fjern og nær, herunder mange fra Tyskland for at opleve en helt speciel stemning ofte med tyroleragtig spise og drikkevarer, herunder bayersk svineskank og grillkyllingeaftener med vin og øl fra Bayern og Tyrol. Der arrangeres faste årlige traditionsbundne arrangementer, herunder selvfølge majfest/biergartenåbning, påskebrunch, oktoberfest samt fast grillbuffet i Biergarten hver lørdag i sommermånederne. Til kroen hører et meget stort og veludrustet industrikøkken. Specielt udsmykkede krostue og forsamlingsrum. Der er rigtig god plads både ind- og udvendigt og stedet er meget brugt til familie- og firmafester. Der er også meget ”Mad ud af huset” hvor kunderne kommer og henter den færdige middagsmenu klar til at stille på bordet hjemme hos dem selv eller andre steder. Med egen udvendig indgang forefindes tillige udlejet mindre klublejlighed med entre, stue med åben køkken samt soveværelse i tagetagen.

Hestestald

Her er indrettet 5 hestebokse med indlagt vand, hørum, garage og redskabsrum.

Boligen

Bryggers med indgang til boligen men også med indgang til kroen. Pænt spisekøkken med laminatgulv, god spiseplads og hvidmalede køkkenskabe. Opholdsstue med laminatgulv og brændeovn. Badeværelse, nyrenoveret med gulvklinker, flot skabsarrangement og spabad. Soveværelse med laminatgulv. Overalt med synlige bjælker. Tagetagen, reg. med 25 m², men betydelig større, er indrettet som en særskilt lejlighed med stue med laminatgulv og trappe fra st. plan, 2 værelser med laminatgulv, vinkelstue med åben køkken, badeværelse med bruseniche. Disp. rum. Overalt med lofter i kip og med synlige bjælker.

Den store grund er indrettet med camping- og klubplads, stor have, mindre sø og med udgang til stisystem med gode vandre- og cykelstier.
En ejendom, der overdrages i fuld drift med en rigtig god forretning og for den rette vil kunne blive en endnu bedre forretning, og kun nødvendigvis sælges på grund af helbredsmæssige årsager.

Pris kr. 2.100.000

Prisen er incl. alt inventar i erhvervsdelen dog undtaget maskiner til udvendig vedligeholdelse.

Forslag til anvendelse

Krostue

Økonomi

Pris i kr.
2.100.000,-
Pris pr. m² kr.
2.422,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-

Lokalet

Etage areal
867 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
38108 m²

Faciliteter

Bad
Bjælker
Brændeovn
Garage
Gulvklinker
Spiseplads
Spisekøkken
Laminatgulv
Opholdsrum
Redskabsrum
Spabad
Toiletfaciliteter
Køkken

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere