SENEST SET
FAVORITTER

Hærvejen 91, 6200 Aabenraa

Idyllisk landejendom, bed and breakfast og primitiv overnatn

1.995.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 3052 XX XX Se nummer
E-mail xx@1abolig.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: ERH779Type : Hotel & Restaurant

Ejendom med mange anvendelsesmuligheder

Beliggende ved Hærvejens vandrerute i Aabenraa Kommune.
Ejendommen rummer mange anvendelsesmuligheder.
Forenden af en grusvej ? møder man denne særdeles flotte ejendom med gammel land idyl ? hoved huset med stråtag er i sammenhæng med den forhenværende lade bygning. Bygningerne vinkler harmonisk i den hyggelige gårdsplads som omkranser et stort gammelt lindetræ.
Boligen er indrettet med en indbydende entrée med marmor gulv, et flot landligt køkken med fyldningslåger og træbordplade i åben forbindelse med spisestue hvor der er en dør ud til haven og i forbindelse med en hyggelig stue, her er 5 værelser hvor af de 3 er samlet i den ene ende af huset sammen med en gang og et badeværelse velegnet som børneafdeling eller som nu bed and breakfast, i den anden ende er der 2 værelser et kontor og et soveværelse med udgang til overdækket terrasse og ind til et walk in closet, endvidere er der et badeværelse med badekar.
Hoved huset har en gennemført stil med flotte ældre trægulve, hvide trælofter med bjælker, fyldningsdøre og vinduer med sprosser.
I lade bygningen er der en indbygget garage og den resterende lade er indrettet til primitiv overnatning med plads til 42 overnattende gæster ? her er både køkken, fællesrum, bade og toilet faciliteter, her er gulvvarme og termovinduer med indbyggede sprosser. Bygningen har mange anvendelsesmuligheder.
Omkring ejendommen er der en flot velanlagt have med en lille sø, mange små hyggekroge og terrasser, et større jordareal hvor der pt. er plantet juletræer, dette er også velegnet til større urtehave, boldbane m.m.
Omkring hele ejendommen er der skabt idyl, med blomster, pynte ting, stråtag, sø, det store lindetræ hækken som omkranser ud mod åbne marker, sprosserne i vinduerne og flere andre hyggelige ting.
Beliggende 16 km fra Aabenraas centrum, 2 km fra motorvej E45, cirka 20 minutters kørsel til Sønderborg, Tønder, Haderslev og Flensborgs centrum.
~
Idyl, hygge og rolige omgivelser.

Forslag til anvendelse

Bed and breakfast

Økonomi

Pris i kr.
1.995.000,-
Årlige driftsudgifter kr.
21.560,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
46,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
470 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
6396 m²

Faciliteter

Bad
Bjælker
Fællesrum
Garage
Toilet
Stråtag
Terrasse
Trægulve
Gårdsplads
Køkken
Kontor
+Mere

Teknik

Gulvvarme

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK