SENEST SET
FAVORITTER

Øbeningvej 36, 6230 Rødekro

Plads til to familier, erhverv, hestehold og jagt

6.495.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7361 XX XX Se nummer
E-mail xx@estholm.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 51872022Type : Andre typer

Spændende ejendom med utrolig mange anvendelsesmuligheder

I Hellevad nær Rødekro får I mulighed for at kombinere familielivet med erhverv, og samtidig giver den flotte ejendom plads til jagt og hestehold. Vil I bo to familier sammen, er det også en mulighed. Andre fordele er pileanlægget til spildevand og ikke mindst tilbygningerne, som kan rumme alle jeres fremtidsplaner.

Ejendommen fremstår generelt nem at holde med røde mursten, tegltag og ingen malede flader, og inde i stuehuset venter flere attraktive materialevalg. Her er der et fint Designa-køkken med Quooker samt adgang til en spisestue, der videre er forbundet med dagligstuen. Via et hyggeligt alrum og et bryggers er hovedhuset knyttet sammen med en garage samt overetagen herover. Endelig er der i stueplan et badeværelse og et værelse, mens hallen inviterer jer ovenpå. Heroppe venter fire værelser, hvoraf to er forbundet og indrettet med walk-in-closet, og der er også et stort badeværelse samt et fællesrum.

De attraktive tilbygninger består af en festsal med plads til 120 personer, erhvervslokaler med kontorer, lager og værksted samt en medarbejderbolig på 180 m2. Tre værelser samlet med badeværelse og tekøkken giver potentiale for at etablere ferielejligheder. Endelig er der en lade, og bemærk, at ejendommen har gode tilkørselsforhold med mulighed for at køre en lastbil eller sættevogn ind i hallen.

Udendørs er der anlagt en skøn have, mens jordtilliggendet også omfatter fire hektar skov med nåletræer og løvtræer. Der er masser af vildt på ejendommen, hvor I blandt andet ser krondyr.

Beliggenheden ved et skønt bysamfund giver adgang til sammenhold og foreningsliv. Børnene kan cykle til skole, og samtidig sørger nærheden for Agerskov og Rødekro for korte afstande til alt, hvad I behøver. Desuden er der togstation i Rødekro, og motorvejen tager det heller ikke lang tid at nå.

Forslag til anvendelse

Kontor

Økonomi

Pris i kr.
6.495.000,-
Pris pr. m² kr.
3.741,-
Årlige driftsudgifter kr.
57.381,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
33,-

Lokalet

Etage areal
1736 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
54132 m²

Faciliteter

Badeværelse
Fællesrum
Garage
Tekøkken
Tegltag
Køkken
Lager
Kontor

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere