SENEST SET
FAVORITTER

Nørbyvej 59, 6200 Aabenraa

Driv erhverv fra privaten

1.495.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7361 XX XX Se nummer
E-mail xx@evaldmoeller.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 51582022Type : Andre typer

Skøn blandet bolig og erhvervsejendom med mange muligheder

Drømmer du om at bo og drive erhverv i skønne omgivelser med udsigt over marker? Så har vi det rette for dig! På Nørbyvej 59 lige ude for byskiltet ved Løjt Kirkeby, udbydes denne gode ejendom til salg. Her får man en skøn bolig på 152 kvadratmeter og derudover en god masse af udbygninger, som har utallige anvendelsesmuligheder. Måske er der gemt en håndværker eller mekaniker i de dig? I så fald er Nørbyvej 59 det helt rette valg for dig.

Boligen er en hvidpudset ejendom med et solidt eternittag og vinduer af PVC. I stueetagen er boligen indrettet med et fint og velholdt køkken, hvor der i åbent forlængelse er spiseplads. Derudover en dejlig stor vinkelstue, en ekstra spisestue når gæster kommer på besøg, et kontor med adgang til 1.salen, gæstetoilet, en entré og sidst men ikke mindst et godt bryggers med vask, vaskemaskine og tørretumbler. Går vi op på 1. salen er der en stor fordelingsgang hvor der er plads til at børnene kan udfolde sig, 2 fine børneværelser samt et stort soveværelse. Derudover et badeværelse med karbad.

Ejendommen byder derudover som skrevet på nogle gode udbygninger på hele 553 kvadratmeter, som har utrolig mange anvendelsesmuligheder. Her kan man fx. rode med biler eller have et lille bryggeri blot for at nævne nogle få muligheder!

Værd at nævne er at ejendommen bla. er opvarmet med solceller, jordvarmeanlæg og solpaneler, som alt bidrager til lave forbrugsudgifter!

Grunden er på hele 5912 kvm som ligger i meget fredfyldte omgivelser med god luft til naboerne. Derudover en stor indkørsel udlagt i grus, et mindre stykke jord samt en skøn have udlagt i græs mod syd hvor solen står på det meste af dagen.

Løjt Kirkeby er en skøn landsby med gode faciliteter for borgerne. Her er flere indkøbsmuligheder, institutioner, god folkeskole fra 0-9 klasse og meget mere. Alt dette er i cykelafstand fra ejendommen - her kommer man virkelig til at bo godt. Kunne dette være dit nye hjem? Så book en fremvisning, vi er klar!

Forslag til anvendelse

Kontor

Økonomi

Pris i kr.
1.495.000,-
Pris pr. m² kr.
2.121,-
Årlige driftsudgifter kr.
22.017,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
31,-

Lokalet

Etage areal
705 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
5912 m²

Faciliteter

Badeværelse
Gæstetoilet
Spiseplads
Køkken
Kontor

Teknik

Jordvarmeanlæg
Solceller
Tørretumbler
Vaskemaskine

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere