SENEST SET
FAVORITTER

Åbenråvej 95, 6360 Tinglev

Uge Camping og Fiskesø

9.850.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7333 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 62001222Type : Andre typer

 

Kombineret bolig- og erhvervsejendom landligt og meget naturskønt beliggende ca. 18 km nord for den tyske grænse. Ejendommen anvendes til put and take fiskesø, rigtig god campingplads, værelsesudlejning med fælles baderum og stort køkken, festsal med plads til 80 spisende gæster med tilhørende serveringskøkken.
Herudover forefindes reception, butik, lagerrum med køleagregater og stald til heste og geder samt stor vognhal.

Put & Take Fiskesø
2 store søer med gode fangststeder. Der bliver løbende udsat store fisk, som gæsterne er meget glade for at fange. Søerne er meget dybe og har altid en god vandkvalitet. Ca. 1/3 del af den nordligst beliggende sø er indrettet og afskærmet til badebrug, hvor der ikke må fiskes. I forbindelse hermed forefindes et saunahus, som kan lejes med forudgående varsel.

Camping
Lille idyllisk campingplads med 180 registrerede pladser, hver med elstik. Ca 90 pladser er udlejet til fastliggende campister og resten bliver flittigt anvendt til længere og kortere udlejning, herunder forlængede fiskeweekender for tyske og hollandske gæster. Der er mange og rigtig gode bade- og toiletfaciliteter samt campingkøkken. Til skole- og foreningsudflugter er opført en opholdshal med borde og bænker, hvor børn og unge kan nyde deres medbragte mad m.v. eller selv fremstille det på grill.
Campingpladsen er fint opdelt med lommer med ca. 8 – 12 pladser og god bevoksning imellem, som giver læ og afskærmninger.

Fritliggende gæstehytter.
I alt 20 hytter, hvoraf 6 stk. er med 6 sovepladser, bad og toilet og hver på 25 m². 1 stk. på 25 m² og med 4 sovepladser, indrettet som handicapvenlig med bad og toilet. 10 stk. med 4 sovepladser og hver på 20 m² og 3 stk. med 2 sovepladser og hver på 9 m². Alle med mindre køkken og spiseplads samt terrasse. Hytterne er opvarmet med hver sin varmepumpe og kan derfor bruges hele året rundt. Hytterne udlejes både incl. og excl. sengetøj og sengelinned.

Gæsteværelser med fællesrum samt festsal
På 1. salen i centerbygningen er der indrettet 10 stk. møblerede gæsteværelser, hver med 2 sovepladser hvortil kommer 4 store badeværelser og meget stort fælleskøkken med spiseplads.
Herudover forefindes i stueplan en stor festsal med plads til 70 – 80 spisegæster hvortil kommer godt indrettet serveringskøkken. Fastsalen anvendes hovedsageligt til klubarrangementer og familiefester.

Reception og mindre indkøbssted.
Nyere indrettet reception/kontor med salg af fiske- og arrangementskort, salg af fiskeudstyr samt adgang til mindre indkøbssted med dagligdagsvarer, brød m.v.
Div. faciliteter.
Stald til heste og får uopvarmet, vognskur/maskinhus på 347 m² uopvarmet, div. depot og kølerum m.v.

Udlejet bolig i 1½ plan på 173 m² med carport.
Boligen er fritliggende og indrettet med entre med trappe til tagetagen. Meget stort og moderne køkken med åben forbindelse til opholdsstue med udgang til egen have. Mindre kontor. Bryggers med tilslutning for vaskemaskine og tørretumbler. Stort og flot badeværelse med bruseniche. Tagetagen er indrettet med 4 gode soveværelser.

Privat bolig til indehaver på 216 m² med muret dobbeltcarport med redskabsrum.

Muret carport med 25 m² værksted. Bygningen er opført som hovedhuset med røde facadesten og mørkt tegltag med afvalmeded gavle.

Den 32 ha store grund er fornuftigt anlagt med bebyggelserne ud mod vejen, campingpladserne midt på grund og omkring søerne, gæstehytterne langs søen med udsigt til søen og med søerne i modsat ende. Der er vej og stisystemer hele vejen rundt hvor der bl. a. er anlagt minigolfbane, fodboldbane stor legeplads m.v.

En ejendom og en forretning, der overdrages i fuld drift med en rigtig god omsætning og for den rette vil kunne blive en endnu bedre forretning, og kun nødvendigvis sælges på grund af aldersmæssige årsager.

Prisen er incl. alt inventar og indbogenstande i erhvervsdelen herunder maskiner til udvendig drift og vedligeholdelse.

Forslag til anvendelse

Bolig og erhvervsejendom

Økonomi

Pris i kr.
9.850.000,-
Pris pr. m² kr.
4.087,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-

Lokalet

Etage areal
2410 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
320185 m²

Faciliteter

Depot
Bad
Fællesrum
Toilet
Handicapvenlig
Spiseplads
Fælleskøkken
Lagerrum
Opholdsstue
Reception
Redskabsrum
Tegltag
Terrasse
Køkken
Kontor

Teknik

Kølerum
Tørretumbler
Vaskemaskine

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere