SENEST SET
FAVORITTER

Hovedgaden 83, 6360 Tinglev

Bolig og butik

1.195.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7361 XX XX Se nummer
E-mail xx@evaldmoeller.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 49182020BType : Andre typer

Driv virksomhed fra privaten - Stor bolig og fin butik

Centralt i Tinglev på Hovedgaden 83, kommer denne fine ejendom til salg. Tinglev er en by med et godt lokalsamfund og et aktivt fritids- og foreningsliv. Byen med knap 3000 indbyggere byder bla. på flere supermarkeder, børnehaver, folkeskole både tysk og dansk, svømmehal, fritidscenter og meget mere - her glider dagligdagen let. Hovedgaden 83 er en spændende ejendom med både bolig og erhverv.

På adressen er der i mange år blevet drevet en fin og velfungerende blomsterforretning, som har leveret blomster til et meget stort opland. Erhvervsarealet på 126 kvm består af et pænt og præsentabelt butikslokale med store facadevinduer. Til butikslokalet er der et stort baglokale, hvor der er rigeligt med arbejdsplads, et mindre depot med plads til opbevaring samt et kølerum. Butikslokalet mod syd har inden for de senere år fået nyt tag med ovenlysvinduer, samt er blevet beklædt med vedligeholdelsesfrie Ivarplank plader. I butikken er der delvist træ/alu vinduer, samt nyere PVC-vinduer og døre. Her er gode forhold for at drive blomsterforretning fremadrettet, eller anden form for erhverv. Butikken har en meget synlig placering ud til Hovedvejen i Tinglev, så her er et helt naturligt kundeflow.

Boligen er en fin gulstensejendom med eternittag og træ/alu vinduer. Her får man hele 192 kvm, fordelt på 2 plan. I stueetagen går man ind i en stor entré, hvor du også har husets gæstetoilet. Fortsætter du ind i boligen, kommer man ind i husets hjerte - den store stue. Her er der både plads sofaområde og stort spisebord. Herfra er der også åbent adgang til det fine køkken i egetræ. I køkkenet er alle hvidevarer af nyere dato og af god kvalitet. Fra stuen er der også adgang til husets 1.sal. Her går man direkte op i husets anden store stue med loft til kip, hvor der er flot udsigt til byens kirke. 1.salen byder også på 4 gode værelser, hvoraf det ene har direkte adgang til walk-in closet og badeværelset. Badeværelset er rummeligt, med linoleumsgulve og bruseniche. I fordelingsgangen er der ligeledes lavet et åbent bryggers, med plads til både vaskemaskine og tørretumbler. Hele ejendommen er opvarmet med gas.

Boligen har en skøn sydvendt gårdhave som er udlagt i fliser, hvor mange gode stunder kan nydes. Haven byder også på et mindre græsareal, som er godt lukket af med træer og buske, som grænser op mod byens kirkegård, så her er roligt og fredeligt. Bilerne holder du i tørvejr i huset store carport med plads til flere køretøjer. I forlængelse af carporten finder du 2 gode isolerede depotrum, hvor du har plads til cykler, haveredskaber og andet opbevaring.

En spændende ejendom, med mange anvendelsesmuligheder. Driv virksomhed fra privaten, eller lej boligen ud - mulighederne er mange!

Forslag til anvendelse

Butik

Økonomi

Pris i kr.
1.195.000,-
Pris pr. m² kr.
3.758,-
Årlige driftsudgifter kr.
10.425,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
33,-

Lokalet

Etage areal
318 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
1202 m²

Faciliteter

Depot
Gæstetoilet
Gårdhave
Linoleumsgulv
Svømmehal
Sydvendt
Køkken

Teknik

Kølerum
Tørretumbler
Vaskemaskine

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere