SENEST SET
FAVORITTER

Sønderborgvej 6A, 6340 Kruså

Kombineret erhvervs- og boligejendom

777.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7361 XX XX Se nummer
E-mail xx@evaldmoeller.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 48822020Type : Andre typer

Køb til udlejning eller eget brug!

I et mindre erhvervsområde i Kruså - udbydes der nu denne kombineret erhvervs- og boligejendom til salg.

Ejendommen
Er opført i 1957 primært i mursten og delvis i gasbeton - fremstår i dag med tagdækning af primært eternit samt tagpap. Ejendommen er delvist pudset og malet og opvarmes med naturgas.

Erhverv - Restaurant + Selskabslokale
Ejendommen har et samlet erhvervsareal på 394 kvm. Er i dag indrettet til b.la. restaurant og har været fuldt udlejet. Erhvervslokalet er opdelt som restaurant med god plads til siddende gæster, reception med stenovn, industrikøkken med mindre lager samt køle- og fryserum. Fra entre er der adgang til selskabslokalet som enten kan anvendes til andet erhverv end restauration og ellers fungerer som ekstra plads til siddende gæster. Lokalerne trænger til en kærlig hånd og udskiftning af enkelte vinduer, men kan hurtigt blive indbydende!

Bolig + Medarbejderbolig
På 1. sal af ejendommen er der en stor lejlighed på 165 kvm. Lejligheden er tom ved overtagelse, men anvendes af sælger indtil. Lejligheden er i brugbar stand med vinduer i PVC rammer fra ca. 2001.
Lejligheden har mange værelser, stort køkken med god spiseplads samt badeværelse og gæstetoilet - og kan således rumme den store familie! Lejligheden har egen indgang via udvendig trappe og kan således udlejes særskilt - dog kræver det installation af særskilt forbrugsmålere. Bagerst i ejendommen er der mindre medarbejderbolig, som er indrettet med 2 værelser, badeværelse samt the køkken - i brugbar stand med vinduer i PVC-rammer - her er der også mindre teknikrum.

Grund
Grunden er på 1.582 kvm. og er primært udlagt i grus og giver således gode parkeringsforhold for ejendommens brugere og gæster. Der er adgang hele vejen rundt om ejendommen - dette kan evt. opdeles således, at der kan etableres en mindre have til boligen.

Muligheder
Hvis ikke man ønsker at drive restaurant fra adressen kan lokalerne anvendes til café, butik, liberalt erhverv, chauffør hotel mv. Ejendommen er underlagt lokalplan: 3/53 - Center og boligformål i Kruså. Bebyggelsesprocent: 60%

Forslag til anvendelse

Hotel

Økonomi

Pris i kr.
777.000,-
Pris pr. m² kr.
1.390,-
Årlige driftsudgifter kr.
21.764,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
39,-

Lokalet

Etage areal
559 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
1582 m²

Faciliteter

Badeværelse
Fryserum
Gæstetoilet
Spiseplads
Parkeringsforhold
Reception
Selskabslokale
Køkken
Lager

Teknik

Køl
Teknikrum

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere