SENEST SET
FAVORITTER

Hovedgaden 110A, 6360 Tinglev

Super ejendom - Stor bolig og værksted

1.995.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7361 XX XX Se nummer
E-mail xx@evaldmoeller.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 48942020Type : Andre typer

Drive virksomhed fra privaten? Så er Hovedgaden 110A et godt bud!

Går du med drømmen om at drive forretning fra privaten, eller mangler et stort hobbyværksted til boligen? Så er Hovedgaden 110A et godt bud!

Værkstedet: Er en muret bygning med pudset facade, og rødt tegltag som er gennemrenoveret i 2008/2009 og er løbende blevet vedligeholdt. Her får man et 119 kvm stort værksted med højt til loftet som er beklædt med troldtekt, som gør at rummet har en god akustik. I loftet er der synlige tværgående spær hvor materialer kan opbevares. Her god plads at arbejde på, og samtidig er der plads til maskiner og meget mere. I værkstedet har du også et mindre repos med ekstra plads til opbevaring af værktøj mm. Bagerst på grunden er der maskinhus på 120 kvm + 30 kvm med plads til maskiner og materialer.

Boligen: Boligen byder på 270 kvm som er blevet gennemrenoveret fra A-Z i 2008/2009. Ejendommen er løbende blevet vedligeholdt og opdateret og fremstår derfor stadig i rigtig god stand. Stueetagen var tidligere 2 lejemål, men bliver i dag brugt som en enhed med oplagt mulighed for mulighed for teenage afdeling. I stueetagen har du værelser, hvor det ene nemt kan inddeles så der bliver 3 i alt. I stueetagen finder du også bla. en mindre stue med tekøkken, 2 gode badeværelser i samme stil og bryggers med plads til vaskemaskine og tumbler. Fortsætter du ind i hjertet af huset finder du det store åbne køkken-alrum fra Aubo med ø og spiseplads. Fra køkkenet har du også direkte udgang til haven. I størstedelen af stueetagen er der gulvvarme.

På 1. salen finder man den store stue, hvor du har flot loft til kip med synlige spær. I loftet mod nordvest har du Velux vinduer som giver et godt lysindfald, og imod sydøst har du 2 fine kviste som ligeledes bidrager til det gode lysindfald. I spærene og skunken er der installeret spots, som giver et dejligt lys om aftenen. På 1. salen finder man også et stort soveværelse med walk-in closet, et gæsteværelse samt et stort badeværelse med spabad og bruseniche.

I hele huset er der installeret IHC, som er den intelligente elinstallation der kan skræddersys efter dit behov og levemåde! Her er også centralstøvsuger i hele huset, som gør hverdagen en del lettere! En super fin ejendom, som skal ses!

Forslag til anvendelse

Værksted

Økonomi

Pris i kr.
1.995.000,-
Årlige driftsudgifter kr.
35.008,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
65,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
539 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
3039 m²

Faciliteter

Badeværelse
Spiseplads
Kviste
Tekøkken
Spabad
Tegltag
Køkken
+Mere

Teknik

Gulvvarme
Vaskemaskine

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere