SENEST SET
FAVORITTER

Nybølvej 23, 6230 Rødekro

Blandet ejendom - 2 store værksteder og bolig

1.400.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 73611 XX XX Se nummer
E-mail xx@evaldmoeller.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 48252019Type : Andre typer

Går du med drømmen om at drive virksomhed fra privaten? Så skal du se med her!

Med god central placering i Hjordkær, udbydes denne blandede ejendom med bolig og 2 store værksteder. Boligen: Er fra 1896 som er opført i røde mursten med et solidt bølgeeternittag. Boligen fremstår i god udvendig stand med trævinduer. Boligen har et samlet boligareal på 154 kvm fordelt på 2 plan. I stueetagen er boligen er indrettet med entré, 3 stuer, stort badeværelser med hvide klinker, to værelser, bagindgang med trappeopgang til 1. sal samt et stort køkken med spiseplads - ældre, men i pænt stand. Fra stueetagen er der direkte udgang til det ene værksted. 1. sal er indrettet med et stor repos, 3 soverum, 1 depotrum og et toilet. Boligen er opvarmet med fjernvarme. Værksted 1 Værkstedet med direkte udgang fra boligen er opført i 1896 og blev ombygget i 1965. Værkstedet er på 168 kvm og her er god loftshøjde, og plads til bla. flere biler. Tilhørende værkstedet er også en elektronisk port, som gør værkstedet let tilgængeligt. Værkstedet er isoleret og opvarmet Værksted 2
Det andet værksted er opført i 1979 og er på 160 kvm. Her er god loftshøjde på ca. 4 m. Her er plads til blandet andet lifte til bil. I hallen er en stor port som gør det lettilgængeligt. I bygningen er der også kontorrum og toiletfacalitetter. Værkstedet er opvarmet og isoleret. Værkstederne kan hovedsageligt anvendes som autoværksteds eller opbevaring. Ejendommen befinder sig på en 3472 kvm stor grund. En stor del af grunden er indkørsel udlagt i grus på begge sider ejendommen. Indkørslen til venstre for ejendommen kan den store indkørsel benyttes til erhverv, og til højre en lidt mindre indkørsel til privat brug. Tilhørende er også en stor have, som primært er udlagt i græs.

Forslag til anvendelse

Autoværksted
Værksted

Økonomi

Pris i kr.
1.400.000,-
Årlige driftsudgifter kr.
21.370,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
44,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
482 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
3472 m²

Faciliteter

Depotrum
Toilet
Spiseplads
Port
Køkken
Værksted
Depotrum
+Mere

Teknik

Fjernvarme
Lift

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK