SENEST SET
FAVORITTER

Hærvejen 6, 6330 Padborg

465 kvm blandet bolig/erhverv

1.675.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7333 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 61102052Type : Andre typer

Fantastisk godt og flot vedligeholdt erhvervs- og boligejendom

Fantastisk godt og flot vedligeholdt erhvervs- og boligejendom der fremstår med pudsede og malede facader og på hovedbygningen nye tagsten på delvis ny tagkonstruktion med 2 nye kviste. I hovedbygning er monteret nye hvide pvc termovinduer med nyt indgangsparti tul butikken. Bagbygningen er med ældre men ok eternittag.
Hovedbygningen er indrettet med rigtig godt butikslokale tidl. anvendt til slagterforretning med direkte adgang fra gaden med klinkebelagt gulve og delvis vægge, produktionslokale med klinkebelagte gulve og flisebeklædte vægge og med udgang til baggård.
Boligdelen i 2 plan er indrettet med entre med klinkegulv, ½ dør til gårdhave, gasfyrsinstall og install. for vaskemaskine og tørretumbler. Garderobe med klinkegulv. Badeværelse med fliseguld, stor bruseniche og håndklædetørrer samt el-gulvvarme. Mellemgang med klinkegulv og dobbelt glasdør til køkkenet. Flot spisekøkken med mørknistrede gulvklinker, nyere hvide skabselementer opbygget som delvis fransk køkken med stålbordplade, rund stålemhætte over sort keramisk kogeplade, indbygningsovn samt smart spisepladeordning med åben forbindelse til opholdsstuen. Stuen er med parketgulv, nyere pillebrændeovn og hvidlakeret trappe til tagetagen.
Tagetagen er totalt nyindrettet med stor stue/kontor/aktivitetsrum med egeparketgulv, påklædeværelse og flot soveværelse delvis forsænket tillige med egeparketgulv. Stort badeværelse med smart ophøjet hjørnespaarrangement. 2 børneværelser med laminatgulve.
Bagbygningen er indrettet til slagteri med stort opskærerum, div. køle- og fryserum, pakkerum samt dis. rum. Slagteriet er godkendt til fødevarebehandling med eksport til Tyskland.
Den store grund har indkørsel både fra Hærvejen og fra den bagvedliggende Padborgvej med godt og flot vedligeholdt have og især ugeneret gårdhave.
En perfekt ejendom til den køber der har behov for et godt erhvervsområde med tilhørende rummelig bolig.
Alternativt kan ejendommen erhverves af en investor der udlejer den i 1 - 3 lejemål.

Forslag til anvendelse

Bolig erhverv

Økonomi

Pris i kr.
1.675.000,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
465 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
1316 m²

Faciliteter

Badeværelse
Baggård
Fryserum
Garderobe
Gulvklinker
Gårdhave
Indgangsparti
Kviste
Spisekøkken
Laminatgulv
Parketgulv
Køkken
Kontor
+Mere

Teknik

Gulvvarme
Køl
Tørretumbler
Vaskemaskine
+Mere

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK