SENEST SET
FAVORITTER

Industrivænget 23, 4622 Havdrup

Blandet bolig/erhvervsejendom på 3.605 m2 grund

7.995.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 4390 XX XX Se nummer
E-mail xx@kjeldskov.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: ML70092Type : Andre typer

Velkommen til den ultimative bolig& erhvervskombination, hvor dine drømme og forretning bliver til virkelighed. Denne

Velkommen til den ultimative bolig & erhvervskombination, hvor dine drømme og forretning bliver til virkelighed. Denne forbløffende ejendom forener en  familiebolig med et imponerende erhvervsområde på en 3.605 m2 betagende grund.
 
Grib chancen for at opfylde dine forretningseventyr med det fine udlejningspotentiale, som denne ejendom har at tilbyde. Den kan med fordel erhverves som en investeringsejendom, der vil sikre dig et succesfuldt og givende fremtid.
 
Træd ind i 110 kvadratmeter bolig, hvor livet og arbejdet flyder i perfekt symbiose. Et lysende opholdsrum inviterer dig ud til en træterrasse og en overdækket balkon, mens du ser verden foran dig. I spisestue/alrummet, med sin runde murede halvmur, skabes en kreativ atmosfære, hvor privatliv og forretning mødes i perfekt harmoni. Soveværelset byder på en balkonudsigt og et raffineret flisebadeværelse, der bliver dit eget tilflugtssted. Dyk ned i den tørre, høje kælder, hvor klinkegulvene skjuler en skattekiste af kreativitet. To store disponible rum, et flisebadeværelse med bruseniche, et bryggersrum og en betagende gildestue med træterrasse venter dig her.
 
Erhvervsdelen, der strækker sig over imponerende 1.516 kvadratmeter, giver næring til dine forretningseventyr. En isoleret produktions-/lagerhal med betonelementer og eternittag skaber rammen for dit erhvervsimperium. Her skjuler sig værkstedskontorer, en administration med et veludstyret elementkøkken og et forråd af depotrum. Fem stålhaller og en overdækket værksted bidrager til at udfolde dit potentiale.
 
Denne ejendom er ikke bare en fusion af mursten; det er inkarnationen af drømme og forretning i ét. Her skaber du dit livs bolig- og erhvervskombination, og mavefornemmelsen fortæller dig, at dette er begyndelsen på noget utroligt. Grip chancen og lad dig forføre af den ultimative bolig & erhvervskombination, hvor drømme og forretning mødes i et enestående harmonisk samspil.

Forslag til anvendelse

Produktion

Økonomi

Pris i kr.
7.995.000,-
Pris pr. m² kr.
4.917,-
Årlige driftsudgifter kr.
34.296,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
21,-

Lokalet

Etage areal
1626 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
3605 m²

Faciliteter

Balkon
Depotrum
Elementkøkken
Kælder
Opholdsrum
Træterrasse

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere