SENEST SET
FAVORITTER

Solrød Strandvej 10, 2680 Solrød Strand

141 m2 velholdt strandvejsvilla med garage og stort værksted

3.995.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 43 90 XX XX Se nummer
E-mail xx@kjeldskov.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: SG1433Type : Andre typer

 

På 791 m2 flot opvokset grund, 5 min. fra vandet og kun 10 min. gang fra stationen i Solrød Center, ligger denne murermestervilla i 1½ plan på 141 m2 boligareal inklusiv 13 m2 integreret udestue samt med 79 m2 garage/udhuse og 86 m2 værksted med 62 m2 udnyttet tagetage ? i alt 148 m2 erhvervsareal (tidligere tømrer/snedker værksted). Gedigent og traditionelt opført i 1952 og løbende moderniseret indenfor de sidste 20 år, med flot integreret udestue, nyt tegltag, zinktagrender og termovinduer så ejendommen i dag fremtræder tidssvarende og lige til at flytte ind i. Stueetagen indeholder entré med klinker, garderobe og trappe til tagetagen, pulterrum, bryggers samt elegant spisekøkken med hvide Invita-elementer og komplette hvidevarer og udgang til skøn lys integreret udestue med klinker og glastag til kip samt udgang til skøn stor fliseterrasse og stor overdækning samt flot beplantet og komplet ugeneret have. Fra udestuen endvidere dobbelte glasdøre til stor og lys spise- og opholdsstue med brændeovn samt udgang til det store værksted med væghængt naturgasfyr, toilet, uudnyttet loftsrum og med rigtig mange anvendelsesmuligheder. Dejlig lys tagetage indeholdende repos, 2 børneværelser, forældresoveværelse med skabe samt flisebad/toilet med muret bruseniche.
Endelig stor garage og diverse udhuse samt stor overdækning med god plads til biler og hobby. Her får du en tidssvarende og velholdt kvalitetsejendom med god plads, central beliggenhed og rigtig mange anvendelsesmuligheder.

Forslag til anvendelse

Værksted

Økonomi

Pris i kr.
3.995.000,-
Årlige driftsudgifter kr.
30.714,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
111,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
276 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
791 m²

Faciliteter

Brændeovn
Garage
Garderobe
Toilet
Spisekøkken
Opholdsstue
Pulterrum
Tegltag
Zinktagrender
Værksted
+Mere

Teknik

Naturgasfyr

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK