SENEST SET
FAVORITTER

Langebjergvænget 21, 4000 Roskilde

Kvalitets lager- og kontorbygning

10.850.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 4633 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 40302180Type : Kontor

Velbeliggende i veletableret erhvervsområde tæt på motorvej

• Moderne kontor- og lagerejendom
• Ejendommen tilbyder særdeles pæne og lyse kontorfaciliteter
• Centralt beliggende i et veletableret erhvervsområde
• Højloftet og søjlefri lagerhal/hangar med stor port
• Beliggende tæt på til- og afkørsel til motorvej

Om ejendommen:
• Velbeliggende og præsentabel ejendom med flere anvendelsesmuligheder-

Ejendommen på længebjergvænget 21 er opført i 2003 med til-/ombygning i 2009, hvorfor ejendommen til stadighed fremstår ny og moderne. Ejendommen er beliggende på en grund på hele 3.072 m² bestående af hhv. et stort kørefast befæstet areal samt et græsareal på bygningens bagside.
Ejendommen er bestående af hhv. en kontordel samt en lagerhal/hangar. Der foreligger gode muligheder for en naturlig opdeling mellem disse, hvorfor anvendelsesformålet ikke nødvendigvis begrænses heraf. Alternativt kan dele af ejendommen udlejes.
Ejendommens kontordel fordeles på 2 etager som fremstår præsentabelt, moderne og velholdt. Lokalerne og entreen har et godt lysindfald, bl.a. fra ejendommens ovenlysvinduer. Til kontordelen hører ydermere gode køkken- og toiletfaciliteter. Foruden flere gode kontorpladser, er der rig mulighed for at indrette sig med bl.a. fællesrum, mødelokaler, motionsrum, undervisningslokale, spisestue mv.
Ejendommens lagerhal rummer med sin regulære udformning og kørefaste gulv mange anvendelsesmuligheder. Hallen er højloftet og søjlefri, samt udstyret med en stor elektronisk port, hvortil der er gode af- og pålæsningsmuligheder. Bagerst i hallen er der opført et indskudt dæk, hvorpå der bl.a. er etableret et lyddæmpet rum på ca. 37 m².
Ejendommen er indhegnet mens det befæstede udenomsareal giver gode parkerings- og aflæsningsmuligheder. Til ejendommen hører ydermere en kælder på 57 m².

Beliggenhed:
• Velbeliggende i veletableret erhvervsområde tæt på motorvej

Ejendommen er beliggende i et veludbygget og etableret erhvervsområde i den østlige del af Roskilde, tæt på Hedehusene og Trekroner. De omkringliggende virksomheder og organisationer omfatter bl.a. DSV Transport, Lauritz.com, Lyreco, Dagrafo, Superbrugsen, Roskilde Universitet og meget mere.

Fra ejendommen er der særligt kort afstand til Holbækmotorvejen, hvorfra der er lette forbindelser til København, Holbæk mv. Ydermere er ejendommen beliggende tæt på offentlige transportmuligheder, både i form af bus- og togforbindelser.

Forslag til anvendelse

Kontor
Kontorplads

Økonomi

Pris i kr.
10.850.000,-
Pris pr. m² kr.
7.937,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-

Lokalet

Etage areal
1367 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
3072 m²

Faciliteter

Fællesrum
Kælder
Motionsrum
Parkering
Toiletfaciliteter
Port
Køkken
Lager
Kontor

MARKEDSINDEX

ØSTSJÆLLAND / Kontor / - Dec2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere