SENEST SET
FAVORITTER

Birkeengen 37, 4040 Jyllinge

Større byggegrund i Jyllinge Nordmark

2.495.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 4633 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 40301786Type : Grunde

Jyllinge Nordmark - Større byggegrund med mulighed for at bygge 2 dobbelthuse

9.575 m² stor byggegrund med mulighed for at bygge 2 dobbelthuse (4 boliger) på en større byggegrund. Der hvor man kan bygge - ligger grunden mellem 2,5 - 3,5 meter over havoverfladen (fjordens overflade).

Siden 1990 er området gradvist omdannet til helårsbeboelse og i Jyllinge Nordmark er der pt. registeret cirka 1740 helårshuse og knap 240 sommerhuse. De resterende sommerhuse bliver løbende omdannet til helårsbeboelse, og denne udvikling ventes at fortsætte.

Området bærer stadig præg af sommerhusområde med relativt store parceller, lav bebyggelse, høje træer og et markant grønt islæt. Inden for området findes også stadig enkelte spredte gårdbebyggelser, der vidner om områdets kulturhistorie som tidligere landbrugsareal.

For at fastholde de relativt store parceller og præget af haveby har der, siden området blev udlagt til helårsbeboelse, været et generelt forbud mod udstykning. Endvidere må der kun være én bolig på hver ejendom. Bebyggelsen i området er samlet set meget varieret både
hvad angår størrelse på husene, arkitekturen samt materiale- og farvevalg, hvilket er et særligt karaktertræk ved Jyllinge Nordmark.

Roskilde Kommune har før kigget på en del af grunden og har tidligere vist interesse for at erhverve en del af grunden (den østlige del). Denne dialog foregår stadigvæk, men køber erhverver hele grunden og kan dernæst foresætte sin dialog med Roskilde kommune herom.

Der er ikke betalt for tilslutningsbidrag for grunden og jordbundsforholdene er heller ikke undersøgt af ejer.

Prisen er excl. moms.

Økonomi

Pris i kr.
2.495.000,-
Pris pr. m² kr.
261,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-

Lokalet

Etage areal
0 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
9575 m²

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere