SENEST SET
FAVORITTER

Snerlevej 4, 4000 Roskilde

Kombineret bolig og erhverv

8.295.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Kontaktperson: Laura Heideby
Telefon +45 2424 XX XX Se nummer
E-mail xx@heidebyestate.com Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: LHBK2022Type : Andre typer

Mulighed for at kombinere familieliv og virksomhed.

Udover den løbende renoverede villa byder matriklen nemlig også på en selvstændig bygning til erhverv eller pladskrævende hobbyer med en eftertragtet beliggenhed roligt og centralt i Roskilde.

Erhvervsdelen rummer god mulighed for hobbyvirksomheden, kliniklokaler eller til kontor, som uden problemer kan indrettes her. De store, lyse lokaler har hvide overflader, og kan ligeledes være perfekt for kunstnerens atelier eller den personlige træners eget træningsrum. Bygningen er med flere gode rum, toilet og et lille personalekøkken.

Selve boligen er fin og funktionelt og med super disponering af kvadratmeterne, hvor der både er stueplan, førstesal og kælder repræsenteret. Her ligger entré, gangareal, køkken og vinkelstue i naturlig forlængelse af hinanden, mens der er direkte udgang til terrassen. Udover det pæne, lyse køkken og hjørnepejsen i stuen gemmer etagen desuden på et lækkert velværebadeværelse og et godt kontor. Førstesalen indeholder repos, badeværelse og to værelser, og slutteligt står den pæne kælder i boligstandard med en lang række disponible rum med brede anvendelsesmuligheder samt bryggers og toilet.

Såvel ude som inde er det potentialet, der gør hele forskellen. Planløsningen kan modelleres, som man vil, hvis der for eksempel skal åbnes mere op eller etableres flere regulære værelser, og når det kommer til de ydre kvaliteter, er der også mulighed for at bygge efter behov. Lige nu er der terrassearealer, der er så perfekt orienteret mod solen. Herudover er der skøn anlagt pool.

Placeret på lille, lukket vej. Lige over en kilometer skiller adressen fra Algade og stationen. I nærområdet findes bageri, pizzeria samt blomsterbutik. Endvidere tæt på indkøbsmuligheder, skole og pasningstilbud.

Forslag til anvendelse

Skole

Økonomi

Pris i kr.
8.295.000,-
Pris pr. m² kr.
18.557,-
Årlige driftsudgifter kr.
46.769,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
105,-

Lokalet

Etage areal
447 m²
Sekundært areal
57 m²
Grund areal
1440 m²

Faciliteter

Badeværelse
Toilet
Kælder
Træningsrum
Køkken
Kontor

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere