SENEST SET
FAVORITTER

Vor Frue Hovedgade 59A, 4000 Roskilde

Ejendom med spændende potentiale

3.995.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 4633 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 40302273Type : Andre typer

2 etager + tagetage - Evt. mulighed for konvertering til bolig

Ejendommen er beliggende i Vor Frue på Østsjælland kun få km syd fra Roskilde. Ejendommen har et grundareal på 1.020 m², og er den matriklen i nærområdet med størst bebyggelse på 40 %.
Ejendommen er opført i 1928 og er senest ombygget i 2017. Ejendommen består af 1 bygning, som udgør et samlet bebygget areal på 187 m². Det samlede etageareal for ejendommen er på 332 m², og herudover er der kælderareal på 41 m². Ejendommen indeholder samlet 1 boligenhed på 1. sal samt 2 erhvervsenheder i stuen.
Næsten hele ejendommen står tom, på nær den ene erhvervsdel, som bliver benyttet - her ønsker lejer dog at flytte, og derved kan man erhverve hele ejendommen tom for udvikling/konvertering.
Stueplan består af restaurant på ca. 70 m² samt et butikslokale på ca. 80 m², som kan slås sammen til et stort lokale, hvis det ønskes. I stueplan er der både køkkenfaciliteter og toiletter. Da både restauranten og butikken har el og vand er det let at konvertere til eks. 1-2 boligenheder. Ønskes det at konvertere hele ejedommen til bolig kræver det dog ansøgning ved kommunen.
På 1. salen findes en charmerende og fin istandsat lejlighed på ca. 145 m². Lejligheden har 5 rummelige værelser, køkken samt 2 toiletter, hvor det ene er med bad. Ejendommen har lav tagetage, som kan bygges op til kip, således at rummene løftes, og gøres større og lysere.
Ejendommen har desuden et stort udenomsareal med tilhørende p-pladser samt direkte adgang til et mindre skovområde. Ejendommen er beliggende i byzone, og er hverken bevaringsværdig eller fredet. Det er således muligt at søge om byggetilladelse fra kommunen til eks. nybyggeri.
Ejendommen ligger central placeret i Vor Frue by, og dermed tæt på byens folkeskole, kirke samt offentlig transport, hvor det tættest busstoppested er Vor Frue Kirke (Vor Frue Hovedgade), som ligger under 100 m. væk.

Forslag til anvendelse

Restaurant

Økonomi

Pris i kr.
3.995.000,-
Pris pr. m² kr.
12.033,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-

Lokalet

Etage areal
332 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
1020 m²

Faciliteter

Bad
Køkkenfacilitet
P-plads
Toiletter
Køkken

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere