SENEST SET
FAVORITTER

Algade 6, 4000 Roskilde

Flot ejendom

18.975.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 4637 XX XX Se nummer
E-mail xx@engelvoelkers.com Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 161S8331BType : Andre typer

Historisk ejendom med 3 erhvervslejemål og 2 lejligheder

Den Gamle Bagergård er beliggende på gågaden midt i Roskilde centrum tæt på Stændertorvet og Domkirken med mange forbipasserende fodgængere dagligt.

Ejendommen er en firlænget gård, der er nænsomt restaureret, så den fastholder den historiske fremtoning fra den oprindelige opførsel i 1763, og er løbende meget fint vedligeholdt.

Den er indrettet med 2 butikslokaler i forhuset mod gågaden, et erhvervslokale i baghuset og to lejligheder på 1. salen i sidebygningerne. Alle lokaler er total istandsat inden for de seneste år.

I butikslokalet til venstre er Lagkagehuset, der driver bagerbutikken som har været i ejendommen i mere end 100 år. I tilknytning til forretningslokalet er personalerum, kølerum og opbevaringsrum samt bageri bagerst i gården. Det samlede lejemål udgør 247 m2.

I butikslokalet til højre er tøjbutikken Ringdal, som har solgt lækkert tøj og tilbehør fra lokalerne i næsten 40 år. Lejemålet er 90 m2 inkl. baglokale og personalerum.

På første sal mod gågaden og over Lagkagehuset er Frisørgalleriet. Lejemålet på 117 m2 er med indgang fra gården og er indrettet til frisørsalon med et separat behandlerrum samt toilet og personalerum.

På første sal til venstre over Ringdal er der en lejlighed på 92 m2. Med indgang fra gården er der trappe op til lejligheden, hvor der er køkken, badeværelse og 2 rum i forlængelse af hinanden.

Mellem Frisørgalleriet og lejligheden er en meget hyggelig overdækket terrasse med vinduer i taget, hvor der er udgang til fra begge lejemål.

På første sal bagerst i gården er skønhedssalonen Hurup Beauty. Lokalet på 106 m2 er opdelt i flere behandlerrum samt køkken, toilet og separat bad.

Alle lokalerne i hele ejendommen fremstår med respekt for ejendommens oprindelige udformning, indretning og atmosfære med mange iøjnefaldende detaljer som frithængende og -stående bjælker, planke- og betongulve, småsprodsede vinduer og meget mere.

I gården er forskellige opholdsrum til ejendommens beboere og brugere.

Den Gamle Bagergård er et typisk eksempel på 1700-tals-byggeri i Roskilde og et af Roskildes få eksempler på barokbyggeri i bybilledet.

Ejendommen er registreret som bevaringsværdig i klasse 2 - høj bevaringsværdi (1-3) og opdelt i 4 ejerlejligheder.

Forslag til anvendelse

Frisørsalon

Økonomi

Pris i kr.
18.975.000,-
Årlige lejeindtægt kr.
1.136.677,-
Årlige lejeindtægt pr. m² kr.
1.743,-
Årlige driftsudgifter kr.
155.352,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
238,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
652 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
450 m²

Faciliteter

Bad
Betongulv
Bjælker
Toilet
Gård
Opbevaringsrum
Opholdsrum
Terrasse
Køkken
+Mere

Teknik

Kølerum

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK