SENEST SET
FAVORITTER

Himmelev Bygade 53, 4000 Roskilde

Liebhaverejendom i Roskilde

16.495.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 4635 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 10820159Type : Andre typer

Mulighed for at bygge 4 rækkehuse

Nu har vi fornøjelsen af at udbyde denne meget charmerende og velbeliggende ejendom. Ejendommen, som er opført af Tømrermester Martin Hasted, er fra 2000 og fremstår helt unik og i virkelig flot og indflytningsklar stand med mange spændende detaljer, som sjældent er set. Den stilrene villas m² løber op i alt på ca. 400 etagemeter inkl. disponible rum. Haven indbyder til ro og naturskøn udsigt udover grønt område og samtidig er der mulighed for at tage en forfriskende dukkert i den opvarmede pool.

Ejendommens erhvervsdel er delvist udlejet, og kan benyttes til eget brug eller investering. Boligdelen bliver fri til egen disposition. Der er mulighed for, at lave evt. 4 rækkehuse i kontorbygningen (den lave del), såfremt man får godkendelse fra Roskilde Kommune.

Boligen:

Adgang til boligen er via en unik stor hall, som er åbent fra gulv til kip. Herfra er der fuld adgang til resten af boligen, hvor der i stueplan er direkte adgang til en mindre lejlighed (registreret til kælderareal på BBR) som indeholder eget toilet / bad, køkken i åbenforbindelse med stue og et værelse. I den anden ende af dette niveau er der adgang til en virkelig god garage med port og plads til 2 biler, samt bryggers og vaske søjle.

På det forhøjet stueareal, er der 3 gode værelser med eget fælles badeværelse og et stort soveværelse med god skabsplads samt eget stort og lyst badeværelse. I midten af stueetagen ligger husets hjerte med et flot åbent køkken, spiseplads og stue i direkte forbindelse til en flot og lys havestue. Her kan man virkelig nyde haven, poolen og roen. Ejendommens øverste etage er udnyttet til en flot tv-stue med loft til kip og et større vinduesfag, her får lyset virkelig sin ret. Fra denne etage er der adgang til en solrig og skøn terrasse, hvor udsigten kan nydes i fulde drag.

Erhverv:

Der er 2 erhvervsbygninger fordelt på kontor og lager. Den ene bygning (Bygning 1 på BBR) er i et plan med kontorlokaler, mødelokale, større køkken med spiseplads, toiletter/bad og herfra direkte adgang til lager. Den anden erhvervsbygning (Bygning 3 på BBR) er et nul-energihus, som er opbygget med materialer fra Rockwool og med hjælp fra samme firma. Bygningens stueplan er indrettet med showroom/lager og et mindre the-køkken. 1. salen er med 4 selvstændige kontorer samt 2 toiletter. Begge bygninger samt p-område fremstår meget flot og velholdt.

Man finder sjældent en mere flot og unik liebhaverejendom bygget på denne stilren måde.

Ønsker du, at vide mere og se ejendommen, så kontakt medvirkende ejendomsmægler.

Økonomi

Pris i kr.
16.495.000,-
Årlige lejeindtægt kr.
732.697,-
Årlige lejeindtægt pr. m² kr.
874,-
Årlige driftsudgifter kr.
136.230,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
163,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
838 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
1841 m²

Faciliteter

Bad
Garage
Toilet
Hall
Spiseplads
Mødelokale
Terrasse
Port
Køkken
Lager
Kontor
+Mere

Teknik

Tv

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK