SENEST SET
FAVORITTER

Ejby Havnevej 200, 4070 Kirke Hyllinge

Projektgrund til rækkehus

18.000.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 4635 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 17822250Type : Grunde

 

Ubebygget og ikke byggemodnet areal beliggende som afgrænsning af landsbyen Ejby mod øst, og i et naturskønt område nær ved fjorden, og byens lille hyggelige havn. Ejby er beliggende mellem Holbæk og Roskilde, og er et attraktivt naturområde med fjord, skove og åbne marker i et kuperet landskab.

Holbækmotorvejen er kun 5-10 minutter herfra, og i byen er der både dagligvareforretning, gode idrætsfaciliteter, skole m.v. Mod vest afgrænses arealet af eksisterende boligbebyggelse med rækkehuse, og mod syd af parcelhuskvarter.

Der skønnes at være et stort udækket behov for nye, energivenlige boliger både til seniorsegmentet og til børnefamilier, dels som tilflyttere til området, dels at mange beboere fra byens parcelhuskvarterer har en alder, hvor der er behov for mindre plads, og mindre krav til at holde hus og grund.

Midt på grundarealet er der et beskyttet fortidsminde i form af en jættestue, hvorfor der er et stort cirkulært område af grunden der friholdes for bebyggelse m.v., og skal henligge som grønt, rekreativt område. På grunden er desuden 3 mindre §3 vandhuller, der skal besvares, og muligvis kan indgår i ny bebyggelses LAR-løsning.

På delområde 2, der ligger i landzone, kan der desuden detailplanlægges efterfølgende. Formentlig til boligbebyggelse a la mulighederne i delområde 1.

Matriklens samlede areal er på 82.365 m², og er f.s.v. angår 55.000 m² beliggende i byzone, mens resterende areal er i landzone. Ejendommen er omfattet af kommuneplan rammeområde 2.B4, og lokalplan nr. 77 til anvendelse som boligområde. Arealet i byzone omfatter lokalplanens delområder 1AB, 1C og 1D og kan anvendes til tæt/lav boligbebyggelse. Delområde 2 er i landzone indtil området detailplanlægges.

Delområde 1AB udgør 29.507m² og her kan bygges maksimalt 8.852 m².
Delområde 1C udgør 14.369m², og her kan bygges maksimalt 4.310 m².
Delområde 1D udgør 11.498m², og her kan bygges maksimalt 3.909 m².
Samlet for de tre delområder 55.374m², og med maksimal byggeret på 17.071 m².

Salget tænkes gennemført som selskabshandel med ejerselskabet Stendyssen ApS, der ikke har haft andre aktiviteter end ejerskabet af denne grund.


Moms:
Ved selskabsoverdragelse er salæret ikke momspligtigt, men tillægges ca. 15% svarende til lønsumsafgiften.

Byggemodning:
Køber bærer samtlige omkostninger i forbindelse med byggemodning og tilslutningsafgifter af grunden, herunder til el-, vand- og varmeforsyning m.v.

Jordbundsforhold:
Der foreligger geoteknisk-, miljø- og arkæologiskrapport hvortil der henvises.

Økonomi

Pris i kr.
18.000.000,-
Pris pr. m² kr.
219,-
Årlige driftsudgifter kr.
124.897,-

Lokalet

Etage areal
0 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
82365 m²

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere