SENEST SET
FAVORITTER

Gevninge Bygade 7, 4000 Roskilde

Byens bager i Gevninge udbydes til salg

2.425.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 46 33 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 40301247Type : Detailhandel/butik

Byens bager i Gevninge udbydes til salg. Mange fremtidige muligheder eks. bager, projekt, boliger mv

Boligen er opført i 1927 og bygget i 1½ plan. Hvidpudset bygning med rødt tegltag. Indrettet med både bolig og erhverv. Senest tilbygget for ca. 20 år siden, da man ønskede at udvide erhvervsdelen. Forreste tag er udslidt og skal udskiftes snarest. Bygningen er beliggende med facade mod Gevninge Bygade. Genbo til Dagli’ Brugsen.

På nuværende tidspunkt er der et samlet boligareal på 119 m², som er indrettet i både stueetagen og tageetagen. Boligdelen indeholder - indgangsparti/entre, køkken med spiseplads, to stuer og toilet med bad. Trappe til tagetagen, som indeholder repos, 2 værelser m.v. Tagetagen skal eventuelt istandsættes og indrettes på ny.

Erhvervsdelen er på i alt 239 m² - indrettet med mindre butik foran i bygningen (facade og indgang fra Gevninge Bygade. Mellem- og bagbygning benyttes til produktionsareal. Dette areal er velindrettet og lyst og plads til større produktioner. Udgang til gård, hvor der er tilbygget mindre lager.

Ejendommen kan overtages tom for inventar eller alternativt med drift, d.v.s. med driftsinventar og kundepotentiale. Driftsregnskaber kan udleveres til seriøse kunder.

Ejendommen er beliggende i Lejre kommune - ca. 5 km. Fra lejre by og10 km. fra Roskilde. Beliggende i bykernen nær hovedvejen (Lindenborgvej). Gevninge har ca. 1.700 indbyggere og i vækst. Egen lokalbrugs, forsamlingshus, skole med over 300 elever og gode fritidsmuligheder. Byen ligger i udkanten af ”Skjoldungernes land”. Gode offentlige transportmuligheder og nær motorvejstilkørsel til Holbæk-København.

Økonomi

Pris i kr.
2.425.000,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
358 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
1218 m²

Faciliteter

Bad
Toilet
Gård
Indgangsparti
Spiseplads
Tegltag
Køkken
Bad
+Mere

MARKEDSINDEX

ØSTSJÆLLAND / Detailhandel/butik / - Mar2020

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK