SENEST SET
FAVORITTER

Elverdamsvej 242, 4070 Kirke Hyllinge

Velbeliggende landbrugsejendom

5.495.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 5944 XX XX Se nummer
E-mail xx@danbolig.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 927-JJ00514Type : Andre typer

Velholdt landbrugsejendom med mange muligheder - Tilbud ønskes

I udkanten af Ejby nær Kirke Hyllinge ligger denne dejlige, ejendom og venter på at byde nye ejere velkommen. I bor i naturskønne, landlige omgivelser med en fantastisk udsigt til åbne marker. Samtidig har I indkøbsmuligheder lige rundt om hjørnet samt kort afstand til Bramsnæsvigskolen, daginstitution, motorvejstilkørslen, skoven og kysten.

Ejendommen er placeret på næsten to hektar jord og tæller udover stuehuset hele tre store haller, som byder på et hav af muligheder for erhverv med plads til kontorer og lager - her er det virkelig kun fantasien, der sætter grænser.

Huset er opført i mursten i 1974, og det fremstår yderst velholdt. I det store opholdsmiljø med køkken-alrum og stue i åben forbindelse fornemmer I for alvor husets indbydende atmosfære. Lyset strømmer ind af det brede glasparti foran hvilket I kan indrette jer med et hyggeligt sofaarrangement. HTH-køkkenet præsenterer sig pænt og velholdt, så hjemmets kok har de bedste forudsætninger for at fremtrylle lækre, hjemmelavede middage, som nydes ved spisepladsen, der også kan placeres her. Bryggerset støder op til køkkenet, og her kan de praktiske vaskefaciliteter gemmes af vejen. Boligen byder desuden på i alt fire gode værelser med mange indretningsmuligheder, og de deles om et badeværelse med badekar. Fibernet er indlagt på ejendommen.

Udendørsomgivelserne er et kapitel for sig. Der er anlagt en særdeles smuk, japansk-inspireret have med en sø til fisk, som I kan beundre, mens I slentrer rundt blandt de nydelige bede. Fliseterrassen går hele vejen rundt om huset, så solen kan fanges dagen igennem, og rammen er dermed sat for den perfekte sommer under åben himmel.

Elverdamsvej 242 skal opleves, så kontakt os allerede i dag for en fremvisning.

Forslag til anvendelse

Kirke

Økonomi

Pris i kr.
5.495.000,-
Årlige driftsudgifter kr.
86.409,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
78,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
1108 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
18991 m²

Faciliteter

Badeværelse
Glasparti
Hall
Kok
Køkken
Lager
Kontor
+Mere

Teknik

Fibernet

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK