SENEST SET
FAVORITTER

Vollerslevvej 36B, 4100 Ringsted

Solid og rummelig stålhal til lager/værksted

2.700.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7788 XX XX Se nummer
E-mail xx@danbolig.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 9660000018Type : Lager & Produktion

Rummelig værksted-, produktion- og/eller lagerejendom- tæt på motorvej

* Solid stålhalskonstruktion - isoleret og mulig at varme op 
* Tæt på motorvejsnettet
* 2 delt - mulighed for at leje den ene halvdel ud
* Nyt tag i 2021
 
Med god beliggenhed udbydes denne ejendom med mulighed for værksted, produktion og/eller lager synes oplagt. Der er tale om en solid stålhalskonstruktion, der er isoleret, og med mulighed for at varme op. Bygningen har jf. BBR et erhvervsareal på 740 m².
 
Ejendommen er delt op i 2 store produktionsrum, og det er derfor muligt at opdele sin produktion/værksted i 2 sektioner eller at leje den ene halvdel ud for derved at generere en lejeindtægt. Der er god adgang til bygningen via 3 porte (4*4), samt en god frihøjde inde i bygningen – ved ydervæggen er loftshøjden cirka 4,3 mens den i midten er cirka 6,5. Der er ingen søjler eller andet i de 2 primære værksteds-, lagerrum, hvorfor der dermed umiddelbart heller ikke er nogen begrænsninger i indretningen af arbejdsrummet. I bygningen findes desuden et malerværksted/sprøjtekabine, et kontor, et personalekøkken, samt bad og toilet. Opvarmning af værkstedarealerne sker via et kalorifere varmeanlæg og en luft-til-luft varmepumpe. På kontoret er der ligledes en luft-til-luft varmepumpe.
 
Derudover er der på ejendommen en ikke isoleret bygning, der primært bruges som lagerplads. Der er ligeledes nem adgang til denne bygning via en port. Bygningen er jf. BBR på 80 m². Matriklen er på 3.149 m², og der er nem adgang via 2 indkørsler til hver side af værkstedsbygningen. Matriklen er stor nok til, at den kan bruges som oplagsplads. På grunden findes en vaskeplads, hvor vandet opsamles og ledes igennem et sandfilter.
 
Ejendommen er med god beliggenhed tæt på Køge by. Der er godt 5 km til Vestmotorvejens tilkørsel ved Borup og cirka 7 km til sydmotorvejen tilkørsel Herfølge.  
 
Løsøre/installationer: Der er i begge værksteder/haller monteret en kran i loftet. Derudover er der udsugningsanlæg samt kompressor, som ligeledes overtages af køber. Sælger oplyser derudover, at der er trukket 128 ampere ind.

Forslag til anvendelse

Lager
Produktion
Lagerejendom
Værksted

Økonomi

Pris i kr.
2.700.000,-
Pris pr. m² kr.
3.649,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-

Lokalet

Etage areal
740 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
3149 m²

Faciliteter

Bad
Toilet
Hall
Lagerrum
Port
Lager
Kontor

Teknik

Udsugningsanlæg
Varmeanlæg

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
ØSTSJÆLLAND / Lager & Produktion / - Dec2022

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere